Echipa nationala 40% şanse ca Dennis Man să se transfere la Borussia Dortmund. Presa italiană îi face analiza jucătorului român de la Parma

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Şansele ca Dennis Man să continue la Parma şi din sezonul viitor sunt din ce în ce mai mici. Presa italiană l-a analizat pe atacantul român şi spune că acesta are 40% şanse să prindă un transfer la Borussia Dortmund, echipă calificată în semifinalele Ligii Campionilor. 



Dennis Man are parte de cel mai bun sezon al carierei la Parma, reuşind să înscrie 11 goluri în 27 de partide. Cumpărat cu 11 milioane de euro de la FCSB în ianuarie 2021, Dennis Man a avut nevoie de trei ani pentru a se adapta cu adevărat în tricoul Parmei şi să devină un lider în teren. Acum, jurnaliştii italieni de la sportcafe24.com spun că atacantul român are toate şansele să facă pasul spre o echipă de nivel superior. 

"Parma a crezut în Dennis Man chiar şi atunci când cifrele arătau contrariul. Românul s-a transformat în forţa care împinge echipa, iar acum Parma este din nou aproape de Serie A. Contractul său expiră în 2025 iar clubul trage tare pentru a-l convinge să semneze prelungirea contractului, însă asta nu înseamnă neapărat că el va rămâne la Parma. Jucătorul de aripă are ambiţii legitime să facă un pas în faţă, dar îi este şi recunoscător clubului care a crezut în el, motiv pentru care ar putea accepta propunerea conducerii de prelungire a contractului. 

Un lucru este, însă, sigur. Un jucător cu toate calităţile pe care le are Man ar fi util multor cluburi, pentru că depăşeşte adversarii, crează situaţii de superioritate numerică, şi are şi un şut foarte bun. Asta înseamnă că Parma ar putea să îl vândă pentru suma de aproximativ 18 milioane de euro", scrie sursa citată. 

Man la Borussia Dortmund, 40% şanse 

"Potrivit celor de la Transfermarkt, Borussia Dortmund a pus ochii pe Dennis Man. Galben-negrii caută un jucător de aripă care să aibă calităţile lui Man şi au iniţiat deja primele discuţii. Dennis Man este şi el tentat de o asemenea oportunitate, având în vedere că cei de la Dortmund nu au nicio problemă în a-i satisface doleanţele financiare. Următoarele săptămâni ar putea fi decisive pentru acest transfer. 

Dar Dortmund nu este singurul club care îl vrea pe Man, ci şi Fiorentina. Indiferent cine va conduce echipa în viitorul sezon, un jucător precum Man este necesar. Pentru un asemenea transfer, şansele ar fi de 30%. 

În final, Napoli ar fi şi ea interesată de serviciile românului. În ianuarie, cei de la Napoli au încercat să deschidă discuţiile pentru Man, dar Parma a refuzat, fiind în lupta pentru promovare. În vară, însă, lucrurile s-ar putea schimba. Napoletanii trec printr-o adevărată remaniere a lotului şi sunt pregătiţi să facă investiţii importante. Dacă Politano va fi vândut, Man ar putea juca în partea dreaptă a atacului, în competiţie cu Ngonge, măcinat de accidentări", mai arată sursa citată. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel