Superliga Romaniei A apărut în negru la TV şi a făcut o promisiune. "Dacă FCSB se califică în grupele Ligii Campionilor, donez licenţa PRO"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FCSB a câştigat titlul în Liga 1 cu trei etape înainte de final şi începe pregătirile pentru preliminariile Ligii Campionilor. Gigi Becali le-a transmis jucătorilor că acesta este marele obiectiv şi că dacă se va rata calificarea în grupele unei competiţii europene, atunci câştigarea titlului este inutilă. 



La Fanatik Superliga, Valeriu Răchită a apărut îmbrăcat în negru şi spune că a luat trei zile de doliu pentru antrenorii care au licenţă PRO. 

"Am decis să iau trei zile de doliu pentru breasla antrenorilor licenţiaţi. Pentru că a luat campionatul Gigi Becali din sufragerie, cu tableta, pe care îi vin nişte date. Fac o promisiune. Dacă se califică FCSB în grupele Champions League, îmi fac tricou cu 'Gigi, grande allenatore' (n.r. Gigi, mare antrenor), şi donez licenţa PRO. În direct spun asta. Gigi a zis că vrea Champions League", a declarat Valeriu Răchită. 

Gigi Becali a ironizat antrenorii români după ce FCSB a luat campionatul. Într-o conferinţă de presă susţinută la palat, acesta a spus că "eu acum sunt antrenor de mare marcă, Dan Petrescu e la degetul meu mic! Eu sunt de Manchester City acum. Va fi, dar Șumudică și Dan Petrescu amândoi nu pot să facă la un loc cât Gigi Becali”. 

Gigi Becali a continuat cu ironiile şi a spus chiar că va negocia cu Liverpool pentru a-i lua locul lui Jurgen Klopp pe banca cormoranilor. 

"Sunt mai liniştit acum, numai că mâine plec la Liverpool. Că mă duc să negociez în locul lui Klopp (n.r. râde). Mă duc să negociez la Liverpool, să vedem. Deja m-au sunat, mă aşteaptă acolo, că au nevoie în locul lui Klopp", a declarat Gigi Becali. 

Becali nu e mulţumit doar cu titlul. Vrea în grupe 

”Slavă Ție, Doamne. Tot timpul am fost pe locul doi. Acum, îți spun un lucru. Nu trebuie să uităm niciodată și trebuie să analizăm ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Luați Dinamo, care e pe ultimul loc, luați Rapidul, care a retrogradat. Ăsta e meritul meu, că am ținut echipa mereu acolo, sus, și în cupele europene. Ce s-a întâmplat în seara asta e cununa. Noi n-am câștigat așa, hai că ne chinuim, am câștigat en-fanfare. Trebuia să fie 5-1.

Suntem campioni, să se bucure toate lumea, suporterii. Eu nu mai sunt cum eram înainte, nu mai am vârsta. Vârsta fiind mai înaintată, intervine înțelepciunea. Nu câștig nimic cu nebunia.

Trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta. Pentru ce l-am luat noi titlul ăsta? Dacă nu ne ducem în cupele europene, degeaba, ce să fac cu titlul? L-am luat degeaba, ce să fac cu el dacă nu mă duc în cupele europene?”, a spus Gigi Becali.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel