Superliga Romaniei A fost blat la Petrolul cu Botoşani? Sergiu Hanca răspunde acuzaţiilor

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Sergiu Hanca, jucătorul celor de la Petrolul Ploieşti, răspunde acuzaţiilor de blat de la meciul dintre echipa sa şi FC Botoşani. 



Sergiu Hanca a fost acuzat de mai mulţi suporteri dinamovişti pe reţelele sociale că a ratat intenţionat penalty-ul din meciul cu FC Botoşani. La o săptămână distanţă, jucătorul a răspuns.

”Nu am vrut să spun nimic pentru că am ținut post și am considerat că e mai bine să tac, să-mi văd de liniștea mea. În această perioadă am văzut mai mulți șerpi care au ieșit la suprafață, că altfel nu pot să-i numesc.

A fost o săptămână foarte grea, sincer nu cred că am dormit în vreo noapte... dar la prânz încercam să dorm. Singurii care au fost alături de mine au fost cei din familie, zi și noapte, coechipierii și antrenorii, toți cei din club. 

Ceea ce pot să zic este că sunt doar speculații, niște mizerii, doar la noi putem să promovăm negativismul și să vedem ce face celălalt în loc să ne uităm ce facem noi. Așa este când există neputiință și te uiți la alții.

E mai greu să accepți când ești tu de vină, decât să te uiți la ceilalți. Referitor la penalty, voiam mai mult ca oricând să dau gol pentru că am trecut printr-o perioadă foarte dificilă, am avut o accidentare gravă, care m-a ținut departe de gazon. Toată săptămâna când am executat penalty-uri am făcut-o impecabil. Nu am fost nici primul, nici ultimul care a ratat un penalty. 

De la a rata un penalty și de la face fel de fel de povești.. asta arată foarte mult valoarea oamenilor. Haideți să vă spun ceva. Am jucat cu Universitatea Craiova acasă, când a ratat Andrei Ivan penalty.

M-am dus și eu la punctul cu var, a venit Mateiu (n.r. Alex Mateiu), m-am îmbrâncit cu el, m-am certat cu el, iar Ivan a ratat penalty. Acestea sunt momente psihologice pe care oricine le face pentru ca executantul să rateze”, a spus Hanca după victoria echipei sale cu Oţelul Galaţi, scor 2-1. 

După victoria cu gălăţenii, Petrolul şi-a asigurat rămânerea în Liga 1 şi în sezonul viitor.  

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?