Echipa nationala A fost găsit un nou jucător eligibil pentru România U21, în Spania. Joacă la Huesca B

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mihai Stoichiţă, directorul executiv al FRF, a anunţat că în Spania a fost găsit un nou jucător care ar putea fi eligibil pentru naţionala U21. Îl cheamă Alin Şerban şi joacă la Huesca B. 



"E un român din liga a doua din Spania, pentru loturile U21. Joacă la Huesca B. Nu-l scot din mânecă, trebuie văzut… Ca să înțelegeți situația. Alin Șerban îl cheamă, joacă pe postul de fundaș dreapta.

Orice român e interesant, mai ales când joacă în Spania, dar trebuie observat. Se vor duce și antrenorii noștri de la lot să-l vadă, au programat zilele acestea să-l vadă, dar nu strică să asculți mai multe păreri.

Îi mai rog din când în când pe unii prieteni de-ai mei, care știu fotbal, să urmărească jucători. Nu au interese ca să-mi recomande nu știu ce pierde-vremea și îmi propun ceea ce trebuie.

Robert Niță este de apreciat, a jucat fotbal, e acolo, nu îi e greu să se ducă la un meci să-l vadă. Să-mi completeze cu încă o părere ceea ce observăm și noi. E foarte interesant să faci lucrul acesta”, a spus Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA. 

Alin Şerban are 20 de ani, s-a născut în 2003, şi joacă pe postul de fundaş dreapta. 

FRF monitorizează zeci de fotbalişti români în străinătate 

Mihai Stoichiţă a anunţat că Federaţia Română de Fotbal are o bază de date cu zeci de fotbalişti români care evoluează la cluburi din străinătate. După succesul cu Rareş Canea, căpitanul lui Bayern U19, oficialii FRF vor să continue să atragă fotbalişti de viitor pentru naţională. 

"Dacă m-aș apuca acum să spun câți jucători avem sub observație de peste tot, mai ales la cei tineri… Cum a ieșit și cu Rareș . Și mai e unul, tot în Germania, 19 ani… Foarte bun, fundaș central de picior stâng… Îți spun și cum îl cheamă. Șopterean, joacă la Augsburg.

Noi avem o bază de date cu foarte mulți jucători, dar e foarte greu să-i observi. Mai ales acum, că sunt foarte mulți români în Europa, comunități imense peste tot. Mai poți să mai și scapi printre ei, dar încercăm tot posibilul, prin toate mijloacele, deplasându-ne noi, informații de acolo, fel și fel de platforme pe care te uiți la meciuri, să nu-i ratăm”, a mai spus Stoichiță. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel