Stiri A început procesul lui Dani Alves. Fostul jucător al Barcelonei este acuzat de viol

Data publicării:
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Dani Alves, fostul fundaş al celor de la FC Barcelona, este judecat începând de luni pentru viol. Fotbalistul brazilian Dani Alves, fostul star al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, este judecat începând de luni la Barcelona într-un proces în care este acuzat de comiterea unui viol într-o discotecă, în decembrie 2022, proces care se va desfăşura fără prezenţa publicului, cu excepţia mărturiei victimei, dar care nu va fi difuzată, informează AFP.

Parchetul cere nouă ani de închisoare împotriva lui Alves, precum şi plata unei despăgubiri de 150.000 de euro către victima sa, dar şi zece ani de libertate condiţionată după executarea pedepsei.

Procesul va debuta luni şi va dura până miercuri.

Fundaşul în vârstă de 40 de ani este acuzat de o tânără că a violat-o în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2022 în toaleta unei discoteci la modă din Barcelona. Conform actului acuzării, fostul jucător se afla în locaţia respectivă cu un prieten. După ce i-a oferit şampanie victimei şi unei prietene a acesteia, el le-a invitat într-un separeu care avea şi toalete proprii.

Jucătorul ar fi avut o "atitudine violentă" faţă de tânăra femeie, pe care ar fi constrâns-o la relaţii sexuale, conform rechizitoriului.

Fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain se află în detenţie provizorie din ianuarie 2023 într-o închisoare din apropiere de Barcelona, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel