Superliga Romaniei A trecut un an de când Andrei Nicolescu a preluat-o pe Dinamo. "Pentru ce, Andrei? Pentru Dinamo!"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andrei Nicolescu a împlinit un an de când a preluat conducerea lui Dinamo, iar victoria de duminică seară, 3-1 cu Oţelul Galaţi, l-a făcut pe acesta să exulte de fericire. 



"Respect, Dinamo!

S-a implinit exact un an de cand, impreuna cu Eugen Voicu, am semnat actele si am preluat pachetul majoritar la Dinamo. De atunci, am trait cateva momente minunate, dar si foarte multe extrem de grele. Lupta, presiune, nedreptate, ghinion, greseli. Mereu pe muchie de cutit. In tot acest interval, au fost situatii in care oameni apropiati m-au intrebat “Pentru ce, Andrei?”

Priviti acest video! Sa fii parte a fenomenului exceptional numit Dinamo e un privilegiu care justifica orice efort. “Pentru ce, Andrei?” Pentru Dinamo!", a scris Andrei Nicolescu pe Facebook. 

Suporterii dinamovişti, în culmea fericirii după victoria cu Oţelul 

"ARDEM! SUNTEM FOCUL PUR!

Am încheiat o seară în care fotbalul a avut de câștigat. O seară în care Dinamo s-a bătut pentru orice minge, s-a mișcat pe tot terenul, a creat, a închis poarta lui Golubovic. Am încheiat o seară cu o victorie frumoasă, obținută cu un joc frumos.

Am văzut in meciul de ieri dorința și puterea noastră de luptă. Avem, încă, multe lucruri de pus la punct, dar faptul că ne-am regăsit dorința de a câștiga, ne readuce zâmbetul pe față. Tensiunea strânsă în zilele în care nu reușeam să câștigăm, s-a revărsat ieri din peluza și tribune, a dat aripi unei echipe care ar fi putut juca încă o repriză fără să piardă, fără ca spiritul de luptă al acestui monolit, jucători-suporteri, să aibă de suferit. Energia noastră a aprins ieri Arcul de Triumf, cântecele Câinilor, culorile alb-roșu, chiar întreg cerul Bucureștiului.

Ne bem cafelele și citim cronicile. Savurăm diminețile astea și ne gândim că nu ne vom opri niciodată. Ne vom atinge țintele pas cu pas, iar fiecare meci ne va găsi pe scaunele tribunelor, agățați de gardurile peluzei, întinzând fularele și fluturând steagurile. Iubirea și pasiunea noastră pentru Dinamo, pentru culori, blazon și istorie, crește și ne umple piepturile. La fiecare meci, cântecele par că au versuri noi, nerăbdătoare să fie respuse, piepturile noastre au un suflu puternic, fierbinte. Ne strângem pumnii, ne ținem de umeri. Sărim în tribune de tremură întreg Universul! E prea puțin loc pentru noi toți, împreună!

Ne bate Dinamo în piept, Câinilor! În viața asta mai avem ceva de făcut!", au scris cei de la DDB pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?