Superliga Romaniei Adăscăliţei rămâne încă un an la Oţelul

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

După ce opt jucători au părăsit formaţia antrenată de Dorinel Munteanu, a venit momentul ca gălăţenii să anunţe o nouă prelungire de contract. Este vorba despre fundaşul dreapta Mihai Adăscăliţei, care a semnat prelungirea contractului pentru încă un sezon. 

Mihai, legitimat la SC Oțelul în decembrie 2021, după o altă perioadă petrecută în roș-alb-albastru în prima parte a carierei, s-a numărat printre oamenii alături de care managerul Dorinel Munteanu a readus corabia oțelară pe prima scenă a fotbalului românesc. Utilizat în 27 de jocuri de Superliga și în 4 de Cupa României în sezonul 2023-2024, fundașul dreapta a semnat astăzi prelungirea contractului cu echipa noastră pentru încă un an.

"Mă bucur nespus că am revenit la Oțelul și că pot ajuta echipa pentru a face performanță. Îi mulțumesc domnului Dorinel Munteanu pentru încrederea oferită și îmi doresc să dau totul pentru culorile roș-alb-albastre și pentru minunații noștri suporteri și în următorul sezon!”, a declarat Adăscăliţei, conform site-ului oficial. 

Trupa lui Dorinel Munteanu a renunţat deja la opt jucători.

După despărțirea de șapte jucători la finalul campionatului, Oțelul Galați pierde încă un portar al echipei. Eduard Pap, goalkeeper-ul formației în a doua jumătate a sezonului, nu a mai ajuns la o înțelegere cu echipa lui Dorinel Munteanu, luând decizia de a nu continua la echipa de la malul Dunării.

Se pare că pentru jucătorul de 29 de ani expectanțele salariale nu au coincis cu ceea ce putea acorda clubul, astfel că Pap părăsește Oțelul Galați, după ce Dorinel Munteanu renunțase la alt portar la sfârșitul sezonului, respectiv Relu Stoian. 

Fotbaliștii care nu au mai continuat cu Oțelul Galați sunt fundașii Dragan Lovric, Costin Petruț Ghiocel, Dan Lucian Panait și Claudio Ionuț Mocanu, mijlocașul Vasile Jardan și atacantul George Cîrjan.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel