Handbal Adi Vasile a fost întrebat dacă pleacă de la CSM Bucureşti, după înfrângerea cu Metz

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Adrian Vasile, antrenorul lui CSM Bucureşti, a fost întrebat dacă va demisiona de la echipă după înfrângerea cu Metz din sferturile Ligii Campionilor. 



Franţuzoaicele s-au impus cu 27-24 în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Tigroaicele au intrat la pauză cu dezavantaj de un gol şi nu au reuşit să se redreseze. Ultimul sfert de oră din meci a fost foarte slab pentru echipa lui Adrian Vasile, iar Metz a profitat şi s-a distanţat la trei goluri până la final. 

CSM Bucureşti a condus o singură dată în prima repriză, cu 12-10, în timp ce Metz a avut avantaj aproape tot meciul. În repriza secundă, CSM Bucureşti a dat semne de viaţă, iar în minutul 43 conducea cu 20-18, însă franţuzoaicele au revenit în forţă şi au marcat cinci goluri consecutive. În minutul 57, tabela arăta 27-22 şi, în ciuda celor două goluri marcate pe final, CSM are speranţe minime de calificare. 

După meci, Adrian Vasile a analizat partida.

“În repriza a doua, Metz a avut o perioadă foarte bună, deși noi veneam cu un avantaj de 2 goluri. Cred că asta se întâmplă când echilibrul dintre cele două echipe este așa cum arată, imediat ce una dintre ele nu fructifică șansa pe care o are, există o calitate foarte mare din partea cealaltă, iar Metz în acest moment cred că au fost foarte buni să speculeze orice inexactitate a noastră.

Suntem conștienți de acest lucru, suntem conștienți și o să ne pregătim și mai bine. Mergem cu un dezavantaj de 3 goluri, dar sunt 60 de minute de jucat. Șansa este acolo, credem în noi. Sunt două echipe foarte puternice, credem în noi.

Cei de la Metz au avut un pic de șansă la anumite mingi care au sărit în favoarea lor, așa că credem cu adevărat în noi. Există o marjă de progres foarte bună pe care știm că o putem avea și în atac și în apărare și avem 3 goluri de recuperat. Nimic nu este ușor, dar sunt 3 goluri. 3 goluri se întâmplă imediat în handbal”. a declarat Adi Vasile, citat de sport.ro

Pleacă Adrian Vasile de la CSM? 

Antrenorul a fost întrebat dacă va demisiona de la CSM Bucureşti, ca urmare a acestui rezultat şi, posibil, a eliminării din Liga Campionilor. 

“Sunt atent la ceea ce am de făcut. Sunt atent la ceea ce trebuie să lucrez cu echipa. Încerc să fac tot ce pot, încercând să fim și mai buni. Sunt antrenor și asta trebuie să fac”, a explicat Adi Vasile.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel