Superliga Romaniei Adrian Mititelu anunţă că nu mai vorbeşte cu Gigi Becali. "Mi-a făcut o ofertă ruşinoasă pentru Baeten"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali l-a dorit la FCSB pe William Baeten, mijlocaşul celor de la FC U Craiova 1948, însă Adrian Mititelu a considerat oferta ca fiind una ruşinoasă. Din acest motiv, finanţatorul oltenilor nu mai vrea să aibă nicio discuţie cu Gigi Becali. 



"Unii au ajuns la final de contract, alții și-au manifestat dorința să plece încă înainte să se termine campionatul. Ar putea să mai plece Juan Bauza, William Baeten și Vladislav Blănuță. Ei fac obiectul unor discuții cu anumite cluburi din România și din afara țării.

Blănuță e dorit, există un interes verbal din afara țării. Pentru Bauza am primit o întrebare, am dat un răspuns și acum vedem ce se va întâmpla.

Pentru Baeten am primit o ofertă rușinoasă din România, chiar dacă am retrogradat. FCSB a făcut propunere care mi s-a părut neserioasă. Nu am ajuns la discuții și nu o voi face, chiar dacă oferă cât am vrut eu.

Nu mai vorbesc cu «Fergusson» (n.r. – Gigi Becali), pentru că a spus o astfel de cifră. M-am simțit jignit. Nu cred că Baeten ar fi vrut el să meargă la FCSB. Sunt convins că acești jucători pot să facă față la o echipă care va câștiga campionatul.

200.000 de euro pentru Baeten…. Este unul dintre cei mai profesioniști jucători pe care i-am cunoscut. Are o capacitate de efort uriașă. Face faza defensivă ca nimeni altul. Joacă pe 4-5 poziții. E de picior stâng, dar lovește bine și cu dreptul. Este foarte serios la antrenament.

În ultimul an nu a jucat grozav, pentru că a avut probleme de familie. Are 27 de ani și poate fi foarte bun pentru campionatul românesc. A fost foloisit și fundaș stânga și nu a jucat rău”, a transmis Adrian Mititelu la Prosport.

Giovanni Costantino crede că Bauza şi Baeten trebuie să plece de la Craiova

Fostul antrenor al oltenilor, italianul Giovanni Costantino, a explicat într-un interviu pentru DC Sport că Juan Bauza şi William Baeten ar trebui să plece de la FC U Craiova, pentru că nivelul lor este peste cel al ligii secunde. 

"Având în vedere calitatea lor, trebuie să stea în prima divizie. În a doua ligă, riscă să joace la un nivel prea scăzut pentru ei. Sunt jucători prea buni, şi îşi pot pierde motivaţia. Cred că trebuie să facă un pas în faţă în carieră. 

Willy Baeten este un jucător pe care îl văd foarte bun la mijloc. Are un stâng foarte bun. Cred că ar fi un transfer foarte bun pentru orice echipă. 

Bauza e un jucător diferit. E foarte tehnic. Dacă îl pui în centrul jocului, poate fi foarte folositor. 

Când i-am cunoscut, le-am spus amândurora că FC U trebuie să fie doar un pas în cariera lor. Trebuie să joace bine, şi să facă pasul mai departe. Pentru că au potenţialul şi calitatea să facă exact asta", a declarat Costantino pentru DC Sport. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?