Superliga Romaniei Adrian Mititelu bănuieşte că unii jucători de la FC U Craiova au tras la... retrogradare

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC U Craiova 1948 a retrogradat în Liga 2 de pe ultimul loc al Ligii 1. În ultima etapă, craiovenii au pierdut acasă, 1-3 cu Hermanstadt, şi au pus punct unui playout dezastruos. Adrian Mititelu este de părere că unii jucători au influenţat decisiv soarta echipei, însă spune că nu are dovezi.După prezentarea lui Marius Croitoru ca noul antrenor al echipei, Adrian Mititelu a vorbit din nou despre retrogradarea echipei în Liga 2 şi spune că nu înţelege cum, având un lot atât de valoros, s-a putut întâmpla ca echipa sa să termine pe ultimul loc. 

"Greu. Foarte greu. Foarte greu de digerat. Toate planurile noastre s-au năruit. Visurile, speranţele pe care le-am făcut s-au transformat într-un coşmar. Nu a trecut, dar trebuie să treacă. Asta e viaţa. În viaţă trebuie să fii pregătit pentru orice. La modul general vorbesc.

Este o retrogradare neaşteptată, negândită, nepreconizată. Nici duşmanii noştri nu au gândit-o. Dar, asta e. Vinovatul principal sunt eu. Eu am administrat activitatea clubului. Nu mai caut acum scuze. Nu mai caut vinovaţi. Am fost puţin superficial. Am avut mai multă încredere decât trebuia în unii oameni. Şi sub nasul meu s-au întâmplat lucruri pe care nu le-am observat. Am crezut că orice ar fi nu vom retrograda. Am zis că tragem linie la vară şi că rezolvăm problemele. Dar uite că s-a întâmplat nenorocirea şi am ajuns aici.

Asta e. Am avut ieşiri mai puţin inspirate în seara de după meci. Nu am fost în stare să o batem pe Sibiu. Aş putea spune că la această retrogradare au contribuit şi arbitrajele. Ne-au ajuns în situaţia asta de a fi presiune pe noi. Unii jucători să intre într-o criză şi într-o stare de teamă. Unii jucători aveau emoţii prea mari. Au fost câteva meciuri cheie în care arbitrii ne-au dezavantajat", a declarat Adrian Mititelu.

Suspiciuni asupra unor jucători

Adrian Mititelu este de părere că unii jucători au contribuit decisiv la retrogradarea echipei, dar nu le-a dat numele pentru că spune că nu are dovezi, ci doar "bârfe". 

"La retrogradare au contribuit şi arbitrajele, că au pus presiune pe noi, pe jucători. Au fost meciuri-cheie în care arbitrii ne-au dezavantajat. Dar, a trecut. Chiar dacă toată viaţa mea o să-mi rămână pe conştiinţă şi o să fie o dilemă că e cea mai misterioasă sau cea mai de neînţeles retrogradare din istoria fotbalului românesc. O echipă cu un lot atât de bun, de play-off să ajungă să retrogradeze rămâne un mare mister, toată viaţa o să am o dilemă.

(n.r. Credeţi că aţi fost lucrat din interior?) Există asemenea indicii, bârfe, dar nu am probe, nu am dovezi. Există lucruri anormale în echipă. Sunt şi nişte bănuieli asupra unor jucători, dar nu avem dovezi. Nu avem ce să facem" , a declarat Adrian Mititelu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel