Cupa României Adrian Mititelu Jr., afirmații extrem de dure la adresa lui Napoli. Acesta îl acuză pe tatăl său, în contextul înfrângerii suferite de FC U Craiova

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După eliminarea formației FC U Craiova 1948 din sferturile Cupei României, fiul lui Adrian Mititelu a oferit o serie de declarații dure, prin care îi acuză pe Niccolo Napoli, antrenorul echipei, dar și pe tatăl său.



FC U Craiova 1948 a fost învinsă pe teren propriu de echipa condusă de Florin Pîrvu, FC Voluntari, scor 2-4. Astfel, oltenii au părăsit Cupa României în sferturile de finală, după un meci care a avut nevoie de lovituri de departajare.

Eșecul FC U Craiova din Cupă, cauzat de „management foarte slab”

Adrian Mititelu Jr. nu s-a abținut nici de această dată de la declarații dure asupra celor care se fac vinovați de ultimele prestații ale echipei oltene. Acesta a afirmat că jocul de miercuri seară al craiovenilor a fost unul „execrabil”:

„Este o eliminare dreaptă. Fotbalul te pedepsește când nu ești corect cu el. A fost un joc execrabil din partea noastră. Nu trebuie să ne păcălim de acele două faze în care am ajuns în fața porții - printr-un noroc. Este rezultatul unui management foarte slab. Absolut toată lumea, de la acționari până la cei de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la această echipă. Este singura șansă ca FC U Craiova să scape de la retrogradare!”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

„Este o lipsă totală de profesionalism... De asta suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15! Adevărul este că suntem neprofesioniști și că ne facem că ne pricepem la fotbal. Este cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Vreau să spun că, din iulie 2022, aportul meu la această echipă a fost nul! Nu m-am mai implicat de când tatăl meu s-a eliberat din închisoare. Să înțeleagă și suporterii și să nu mă mai înjure!”, a mai spus fiul lui Adrian Mititelu.

De asemenea, el nu l-a menajat pe tatăl său, considerându-l vinovat, de asemenea, de ceea ce a arătat FC U în ultimele partide disputate. „Toți sunt vinovați, cu finanțatorul în frunte. Trag un semnal de alarmă ca această echipă să nu retrogradeze, deoarece este și munca mea din Liga 2. Ca să ne salvăm, trebuie să plece toți!”, a declarat Adrian Mititelu Jr., conform Fanatik.

Niccolo Napoli nu este antrenorul de facto al echipei

Adrian Mititelu Jr. a adus acuzații și antrenorului echipei, spunând că, de fapt, Niccolo Napoli a fost adus la FC U Craiova, pentru ca tatăl său să ia deciziile finale privind formația trimisă pe teren.

„Niccolo Napoli nu a antrenat niciodată această echipă. Niciodată nu a făcut el echipa! Nu are nicio legătură cu antrenamentele și cu fotbalul, de aia este și adus aici. Trebuie să fie un moment zero. Nu se mai poate!”, a declarat Adrian Mititelu Jr. 

„Din prea multă dragoste, a ajuns să facă rău. Asta este vina finanțatorului și a tuturor. Din clipa în care Marius Croitoru a plecat, această echipă nu a mai avut antrenor. Singura noastră șansă este ca un antrenor să vină și să își asume deciziile. Și dacă retrogradăm, să își asume! Măcar știm că am făcut un lucru profesionist...”, a mai susținut fiul patronului FC U.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel