Fotbal Adrian Mititelu jr explică de ce a ajuns de urgență la spital. „Am stat în comă 10 ore!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Adrian Mititelu junior a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca, în weekend, după ce a luat o supradoză de pastile. Patronul FC U Craiova a mărturisit că fiul său suferă de depresie.



Adrian Mititelu jr: „Am luat mai multe... au fost amestecate!”

Fiul de 26 de ani al patronului FC U Craiova a făcut o serie de mărturisiri, după ce a fost internat de urgență la secția ATI a Spitalului Floreasca din Capitală. Adrian Mititelu jr a fost dus de urgență la spital în noaptea de sâmbătă, 20 aprilie, din cauza unei supradoze de pastile. Fostul șef de la FC U Craiova a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, weekend-ul trecut.

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face!

Am luat mai multe, nu mai stiu ce... dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere!”, a afirmat Adrian Mititelu jr, potrivit Fanatik.

Adrian Mititelu senior: „Lua pastile antidepresive”

După aflarea veștii că fiul său a ajuns la spital, patronul clubului din Bănie a explicat ceea ce s-a întâmplat cu fiul său, confirmând internarea și explicând motivele pentru care acesta a fost dus de urgență la spital.

Adrian Mititelu a dezvăluit că starea fiului său este una favorabilă: „Era foarte supărat în ultima perioadă... Lua pastile antidepresive. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital. N-a fost vorba în niciun moment de suicid”, a declarat Adrian Mititelu senior, potrivit iAMsport.ro

De asemenea, și purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca, a confirmat, la rândul său, informațiile conform cărora Mititelu jr a fost adus în unitatea de primiri urgențe: „Da, pacientul Adrian Gigi Mititelu este la noi în spital. Nu vă pot da mai multe amănunte despre starea sa, dar confirm că este internat la spitalul Floreasca”, declara duminică, doctorul Bogdan Oprița.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal





DC Media Group Audience
pixel