Fotbal Adrian Mititelu nu se abține și îi răspunde public lui Ganea: „Am intervenit uneori la echipă... Să joace fiul lui!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul FC U Craiova i-a răspuns lui Ionel Ganea, după ce fostul fotbalist l-a acuzat că îl copiază pe Gigi Becali.



Mititelu îi răspunde lui Ionel Ganea

Adrian Mititelu i-a dat un răspuns fostului fotbalist Ionel Ganea, care l-a acuzat pe patronul echipei oltene că îl copiază pe Gigi Becali, luând sfaturi de la multe persoane care își urmăresc doar propriul interes, și nu pe cel colectiv, al formației sale.

Între anii 1996 și 1998, Ganea a făcut parte din echipa Craiovei, pe atunci formația numindu-se Universitatea. Mai apoi, instanțele nu au mai permis clubului lui Mititelu să utilizeze această denumire, astfel că patronul oltenilor a ținut să îl înștiințeze pe fostul fotbalist că a jucat pentru actuala FC U Craiova, cea care deține palmaresul de după anul 1991.

Mai mult decât atât, Mititelu a mai făcut o remarcă, de această dată în ceea ce îl privește pe fiul lui Ganea, George, despre care a spus că a intervenit special, peste antrenori, pentru a-l introduce pe teren.

„Spuneți-i lui Ionel Ganea că a jucat pentru FC U Craiova. Instanța a stabilit că entitatea sportivă Club Sportiv de drept public Universitatea din Craiova deține palmaresul până la 1 februarie 1991. Prin urmare, palmaresul, începând cu 1 februarie 1991, este la noi. Și, oricum, decizia în legătură cu palmaresul nu este definitivă și irevocabilă.

Mai mult, FIFA, TAS și FRF au stabilit că FC U este succesoarea sportivă a clubului dezafiliat. În al doilea rând, da, am intervenit uneori la echipă. Mai cu seamă, să joace fiul lui, George!”, a declarat Adrian Mititelu.

„Mititelu vrea să-l copieze pe Becali...Gigi e Berlusconi!

Fostul atacant al Generației de Aur a explicat ceea ce face Mititelu la echipa craioveană, spunând că patronul celor de la FC U Craiova dorește să îl copieze pe Gigi Becali.

„Nu știu ce se întâmplă acolo. E haos mare de tot. Mititelu vrea să-l copieze pe Gigi Becali. Și când spun asta mă refer la antrenorat, dar el a cumpărat jucători tineri. Mititelu are prea mulți papagali pe lângă el, care îl influențează, care își văd interesul pentru jucătorii lor. Aduc ei jucători și spun, domne, ăsta e marfă de fotbalist, bagă-l să joace. Și uite că nu prea e așa. Acolo e problema.

Nu se bagă, intervine. Gigi e ca Berlusconi, când o să ia și Craiova campionatul, o să fie și Mititelu al treilea Berlusconi. E greșeala lui, cum să aduci la echipă pe unul care te critică, te înjură. Aici nu mă refer la Trică, pe care spun că trebuia să-l cheme mai devreme, el nu are nicio vină. Îmi pare rău pentru Eugen, încearcă, dar eu cred că e cam târziu”, a spus Ionel Ganea despre situația de la FC U Craiova, potrivit ProSport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel