Fotbal Adrian Mititelu recunoaște: „Craiova e boală grea, am făcut prea multe sacrificii!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Finanțatorul echipei oltene a explicat care este motivul pentru care formația a retrogradat din Superliga, spunând, totodată, lucrul care îl determină să continue la FC U Craiova.



Mititelu: „Am făcut prea multe sacrificii și au trecut prea mulți ani...”

FC U Craiova 1948 a fost una dintre echipele din Superliga care au retrogradat în cea de-a doua divizie de fotbal, la finalul acestui sezon. Patronul clubului, Adrian Mititelu, a mărturisit că sacrificiile pe care le-a făcut pentru club sunt foarte mari: „Fiul meu a încercat să mă facă să renunț, dar nu a reușit.

E boală grea și mai ales Craiova e boală grea. Am făcut prea multe sacrificii și au trecut prea mulți ani…și dintr-odată să te oprești?!

Nu e vorba doar despre noi, ci de mii de oameni, chiar zeci de mii care au rămas alături de noi, chiar dacă la meciuri vin mai puțin. Mulți au rămas alături de noi, mulți care nu sunt din Craiova sau unii care nu sunt din țară” a declarat patronul formației FC U Craiova, la ProSport Live.

FC U Craiova, echipă cu lot de play-off

De asemenea, Mititelu a mai spus că explicația retrogradării echipei oltene în cea de-a doua ligă de fotbal la finalul stagiunii 2023/2024 s-a bazat pe o administrare slabă a formației: „Cred că retrogradarea este o prostie de-a noastră. Administrare proastă. O echipă cu lot de play-off a retrogradat.

Cea mai neînțeleasă retrogradare. Jucători plătiți la zi, duși cu chartere în deplasări lungi. Au intrat într-o pasă proastă”, a mai spus Mititelu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?