Superliga Romaniei Adrian Mititelu se implică total la FCU Craiova 1948. Trece peste Nicolo Napoli şi anunţă că "răspund eu de tot"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, a anunţat "stare de urgenţă" la echipă după înfrângerea cu Oţelul Galaţi, care a afundat şi mai mult problemele în clasament. Oltenii sunt pe locul 14, care contează pentru barajul de retrogradare. 



Revenirea lui Nicolo Napoli la echipă nu a avut efectul dorit, iar oltenii lui Mititelu sunt în picaj liber şi nu mai bat pe nimeni. Adrian Mititelu a decretat, astfel, stare de urgenţă la echipă, şi a anunţat că îşi asumă răspunderea pentru toate rezultatele care vor fi înregistrate începând de acum până la finalul sezonului. 

”De la vară se va schimba totul. Dacă se întâmplă ceva rău, îmi asum. O să fie o pierdere din punct de vedere sentimental. Eu sunt convins că ne vom salva. Eu cred că de miercuri echipa va arăta altfel.

Eu cred că echipa asta nu va mai pierde niciun meci în acest campionat. De azi, suntem în stare de urgență. Fiecare secundă petrecută în club e altfel. O să vă convingeți de miercuri.

Vom fi o altă echipă. Eu cred că vom câștiga și Cupa României. Poate jucăm la vară și barajul de Conference League.

Chițu a fost un jucător în mare formă, dar în retur... Eu cred că sunt trei jucători care ar fi meritat să joace mai mult. E Sidibe, Bahassa... Începând de astăzi, eu răspund de tot”, a spus Adrian Mititelu, la Fotbal Club.

Mititelu schimbă şi căpitanul la Craiova 

Vlad Achim nu va mai fi căpitanul lui FC U, după ce Mititelu l-a numit "liderul nemulţumiţilor".

„Achim, care eu țin mult la el... Achim este liderul nemulțumiților. El a creat această stare în echipă. La început, sincer să fiu, m-a convins și pe mine că are dreptate...”

Astfel, Achim rămâne fără banderola de căpitan, conform declarațiilor patronului, din cadrul unei intervenții telefonice la Fotbal Club.

„Nu mai are banderola de astăzi. El nu era mulțumit de nimic. Un jucător de altfel foarte bun a reușit să mă influențeze să fac cum vrea el. Eu sper ca haosul să se fi terminat de azi”, a declarat afaceristul de 56 de ani. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?