Superliga Romaniei Adrian Mititelu taie în carne și oase! Patronul FCU Craiova a schimbat căpitanul echipei, după eșecul cu Oțelul Galați

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jocul elevilor lui Dorinel Munteanu a determinat luarea de hotărâri drastice în clubul lui Adrian Mititelu. După susținerea unui discurs în vestiarul echipei oltene, la pauză, Mititelu ia încă o decizie tranșantă.



Adrian Mititelu nu are milă

Patronul Adrian Mititelu a susținut un discurs dur în vestiar, la pauza partidei dintre FCU Craiova și Otelul Galați, încheiată cu 2-1 în favoarea elevilor lui Dorinel Munteanu. Meciul de duminică după-amiază a înregistrat a treia înfrângere pentru olteni, în ultimele trei partide disputate cu cei de la Oțelul.

Nu doar Adrian Mititelu a acționat dur în urma meciului, ci și fiul său, care a realizat un val de acuzații la adresa unor fotbaliști olteni, declarând că fotbaliștii celor de la FCU Craiova nu se antrenează corespunzător. Mititelu Jr. i-a numit chiar „jucători mercenari” pe aceștia.

Achim, rămas fără banderolă

Adrian Mititelu a anunțat că atitudinea jucătorului oltean, Vlad Achim (34 de ani), nu este una corespunzătoare, astfel că, în urma eșecului de pe teren propriu, acesta a decis să ia o măsură severă împotriva căpitanului.

„Achim, care eu țin mult la el... Achim este liderul nemulțumiților. El a creat această stare în echipă. La început, sincer să fiu, m-a convins și pe mine că are dreptate...”

Astfel, Achim rămâne fără banderola de căpitan, conform declarațiilor patronului, din cadrul unei intervenții telefonice la Fotbal Club.

„Nu mai are banderola de astăzi. El nu era mulțumit de nimic. Un jucător de altfel foarte bun a reușit să mă influențeze să fac cum vrea el. Eu sper ca haosul să se fi terminat de azi”, a declarat afaceristul de 56 de ani. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?