Superliga Romaniei Adrian Mutu a aplaudat golul lui Alexandru Pop din meciul Oţelul - CFR Cluj. Fotbalistul spune că e "un şut care intră la 100 de execuţii"

Data publicării:
Foto DC Sport
Foto DC Sport

Adrian Mutu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a fost impresionat de reuşita din lovitură liberă a lui Alexandru Pop, care a dus la deschiderea scorului în meciul dintre echipa sa şi Oţelul Galaţi. 



”Un meci de luptă, așa cum anticipam. Un meci muncit. Plecăm de aici cu un punct. Cred că am pierdut două puncte dintr-o lipsă de gestionare mai bună a ultimelor minute.

Nu e vorba de ce le-am spus la pauză. Întotdeauna când vii pe un teren greu... A fost o primă repriză de luptă, nu a fost un joc frumos din partea ambelor echipe. A fost un joc pe minge luptă. Încet-încet am început să jucăm.

Un gol foarte frumos. L-am și aplaudat.

Cum se vede lupta? Cum era și înainte. FCSB are prima șansă, pentru că sunt la multe puncte distanță. Noi încercăm să intrăm cu cât mai multe puncte posibile în play-off și după vom vedea. O luăm meci de meci.

Din păcate, în seara asta plecăm cu un singur punct. Peste trei zile avem un alt meci. Mergem la Constanța să câștigăm”, a spus Adrian Mutu după meci.

Oţelul şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul de la Galaţi. VEZI AICI GOLUL LUI ALEXANDRU POP

"Şut care intră o dată la 100 de execuţii"

"A fost un şut care îţi intră o dată la 100 de execuţii. Mă bucur că a intrat. A fost foarte frumos. Important este că nu am pierdut. Am avut jocul în mână şi cred că meritam mai mult în seara asta. În prima repriză nu ştiu dacă au ajuns de două ori la poartă şi ne-au dat gol la prima fază fixă, la primul corner. A fost o minge respinsă, un şut deviat, nu am mai putut să o resping. A sărit direct la jucătorul lor şi asta a fost. 

E frustrant, pentru că şi acum, şi cu Farul, nu le dăm ocazii, nu le dăm oportunitatea să ajungă la poartă, să dea şuturi pe poartă. Azi, CFR-ul cred că a avut două şuturi pe poartă. E frustrant că pierdem puncte, meciuri pe care le avem în mână. Dacă am aduna punctele pe care le-am pierdut din meciuri din astea, eram acolo sus. 

Legat de gol, a fost un şut cum prinzi o dată la 100 de execuţii. Am auzit că a fost comparat golul meu cu cel al lui Ilie Dumitrescu din meciul cu Argentina. E o mândrie, ca fotbalist, să fii comparat cu astfel de nume. Mă bucur că a intrat", a declarat Alexandru Pop. 

Dorinel Munteanu consideră că s-au pierdut două puncte

Chiar dacă gălăţenii au egalat din lovitură de la 11 metri în prelungirile partidei, Dorinel Munteanu a transmis echipei că la meciul cu CFR Cluj s-au pierdut două puncte importante, nu că s-a câştigat un punct. Mesajul a venit prin vocea secundului Dorin Toma, Dorinel Munteanu fiind încă în recuperare după ce a stat în spital. 

”Așa cum am spus și înaintea meciului, astăzi nu se va vedea lipsa vreunui jucător. Am controlat jocul, l-am dominat și cu puțină șansă puteam să luăm cele trei puncte. Ne bucurăm oricum pentru punctul obținut. 

Ceea ce am pregătit noi și Mister a fost să facem presiune. Din păcate, acea faza fixă am fost puțin relaxați, dar la pauză ne-am concentra și în partea a doua. Cu tot respectul, CFR-ul a dat două goluri din două faze fixe. 

El (n.r. Alexandru Pop) a fost desemnat să bată lovitura liberă, am avut multe faze de marca, însă nu am reușit. 

Este mulțumit (n.r. Dorinel Munteanu) că nu s-a pierdut jocul, dar am pierdut două puncte astăzi. Asta este părerea noastră, asta consider și eu. Am dominat jocul contra unei echipe care se bate la campionat”, a spus Dorin Toma

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?