Superliga Romaniei Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj, după umilinţa din Cupa României

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Înfrângerea umilitoare în faţa celor de la Corvinul Hunedoara i-a pus capac lui Adrian Mutu, care a demisionat de la CFR Cluj. 



"Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător.

Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile.

A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat.

Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva, ce s-a întâmplat în Cupa României.

Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist și de om. Și a principiilor mele de viață”, a declarat Adrian Mutu pentru Fanatik

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României de Corvinul Hunedoara, care s-a impus cu 4-0 în faţa echipei antrenate până aseară de Adrian Mutu. Chiar după meci, Adrian Mutu a dat de înţeles că va pleca de la Cluj. 

"Mă gândesc și mâine voi anunța ce decizie iau...clubului. Eu unul, în momentul ăsta, mă simt umilit. Nu se poate așa ceva...Mă simt umilit!... Nu cred că aș putea să-i iert pe băieți după acest eșec, mai ales că era foarte important pentru club... Când văd că nu se respectă culorile unui club și nu se respectă ce spun eu, nu am puterea să iert! [..] O să mă gândesc în seara asta bine și mâine dimineață voi anunța clubul ce se întâmplă.”, a spus Mutu.

Cătălin Berindean, comentator Prima TV, a lansat cel mai dur atac la adresa lui Adrian Mutu, despre care spune că a fost numit antrenor la CFR Cluj în baza prieteniei pe care o are cu patronul Ioan Varga, nu în baza competenţelor. 

"Am spus încă din toamnă, când s-a tras la sorţi, că CFR va avea un meci complicat la Hunedoara. Când îţi pui antrenorul pe bază de prietenie, nu de competenţă, cum a făcut Neluţu Varga cu Adi Mutu, cam la asta te poţi aştepta. Când antrenorul ţine în echipă jucători care nu au justificare din punct de vedere al formei sportive, doar pentru că sunt români...

Deac, de când a venit Mutu, este titular. Pe ce criteriu? Că nu justifică, din punct de vedere al formei sportive, titularizarea. A făcut linişte la echipă, dar nu a mai făcut rezultate. Mandorlini pe criterii sportive a spus că Deac nu justifică să fie titular în echipa asta", a declarat Cătălin Berindean. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?