Fotbal Adrian Mutu crede că Hagi ar trebui să plece de la Farul. „E patron, antrenor, de toate”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj a vorbit despre următorii pași pe care ar trebui să îi facă nașul său, Gică Hagi, la echipa constănțeană.



„Nu știu cât mai rezistă!”

Adrian Mutu îl sfătuiește pe Gheorghe Hagi să plece de la Farul Constanța și să găsească un înlocuitor pentru cel care să antreneze formația constănțeană. Finul lui Hagi crede că antrenorul campioanei ar trebui să încerce să își pună în valoare calitățile și în altă parte, decât la echipa pe care o conduce în acest moment.

„(n.r. - Cine e modelul tău ca antrenor?) Crede-mă că nu am niciun model. Îmi place să fur de la alții lucruri interesante... Îmi plac mai mulți antrenori. (n.r. – Ar putea fi Hagi?). Gică e la Farul. E patron, antrenor, de toate.

Cumva și ăsta e confortul lui și poate să facă lucruri. El poate să facă și face lucruri, a luat și campionatul. El cred că e pe drumul cel bun. Nu știu cât mai rezistă. Se duce și el spre 60 de ani.

(n.r. - Mai rezistă?) Nu știu. Cred că ar trebui să lase pe cineva și să plece. Vă spunea și vouă că se mai gândește. Pentru el stresul e foarte mare. Poate ar trebui să își măsoare forțele și în altă parte. La valoarea lui...”, a declarat Adrian Mutu.

Discuții intense, după plecarea de la CFR Cluj. De cine a fost contactat Mutu

Adrian Mutu a mărturisit că a vorbit, printre alții, și cu Gică Hagi, după plecarea de la clubul ardelean. „Briliantul” a declarat că el și nașul său sunt de acord în multe privințe, considerând că fotbalul românesc are lacune mari în ceea ce privește prezența jucătorilor români, și nu străini, la echipele din SuperLigă.

„Am vorbit ieri cu Hagi. M-a sunat multă lume, Cristi Chivu, mulți oameni. Vorbeam fix de lucrurile astea cu Hagi. Ce înseamnă spiritul, cum se manageriază. Eu cred că s-a pierdut spiritul românesc în echipe și avem foarte mulți străini. [..] Mie nu îmi place. Dacă tu te duci în Bulgaria sau Italia și te înjură unul în limba lui, tu știi italiana. O simți, ai înțeles. Bă, dar dacă te înjură un român, parcă te simți bine.

Unde vreau să ajung... Luăm tot mai mulți jucători din străinătate, tot respectul pentru ei, dar nu au de ce să profite în țara noastră, pentru că nu jucăm direct în grupe. Ei vin pentru că nu găsesc altceva!”, a mai transmis antrenorul în vârstă de 43 de ani, la Fanatik Superliga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel