Superliga Romaniei Adrian Mutu, criticat de Panagiotis Tachtsidis după victoria CFR-ului la Craiova. "Nu are caracter"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Panagiotis Tachtsidis l-a criticat pe fostul său antrenor, Adrian Mutu, după ce CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 1-0, în playoff. Adrian Mutu a demisionat de la CFR după eliminarea din Cupa României, scor 0-4 contra Corvinului Hunedoara, meci în care Tachtsidis a luat cartonaş roşu pentru că şi-a lovit un adversar.



"Văd că se vorbeşte mult despre mine, nu ştiu cine spune lucruri urâte despre mine, nu-mi pasă, deoarece ştiu cum este în fotbal. S-a văzut calitatea mea în teren, ştiu ca sunt unul dintre cei mai buni jucători din campionat, nu dau explicaţii celor care m-au criticat după acel cartonaş roşu, ştiu că am făcut o greşeală mare.

Nu ştiu ce a spus acest tip despre mine, nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 4-0 (n.r. contra Corvinului), a lăsat echipa şi a plecat. 

Pentru mine nu are caracter, a vrut să se salveze, când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupţi alături de echipă, nu să pleci”, a spus Panagiotis Tachtsidis.

CFR a câştigat cu 1-0 contra Universităţii Craiova, graţie unui gol marcat în minutul 70 de Daniel Bîrligea, intrat în teren din postura de rezervă. După acest rezultat, CFR Cluj s-a apropiat la un singur punct de Farul Constanţa, ocupanta locului 2 în Liga 1. 

Tachtsidis va pleca de la CFR Cluj

Grecul a anunţat după meci că, cel mai probabil, nu va mai continua în Gruia şi din vară, când pe banca ardelenilor va sta Dan Petrescu. 

”Nu cred că voi rămâne la acest club, deoarece nu cred că mă doresc. Mai am câteva jocuri la acest club, voi da 100% în teren, după care vedem ce se întâmplă.

Toţi au spus că sunt terminat, că nu mai joc nimic, dar le-am arătat tuturor că am dat totul în fiecare meci şi le-am demonstrat că sunt un jucător de mare calitate”, a spus Panagiotis Tachtsidis, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel