Superliga Romaniei Adrian Mutu îl înţeapă pe Tachtsidis după ce grecul a spus că antrenorul nu are caracter. "Poate îi trimit poză, să vadă doi fotbalişti"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Adrian Mutu nu i-a rămas dator lui Panagiotis Tachtsidis. După meciul câştigat de CFR Cluj cu Universitatea Craiova, Tahchtisidis a spus despre Mutu că nu are caracter pentru că a demisionat de la CFR Cluj după înfrângerea cu cei de la Corvinul Hunedoara, scor 4-0, din Cupa României. 



"Văd că se vorbeşte mult despre mine, nu ştiu cine spune lucruri urâte despre mine, nu-mi pasă, deoarece ştiu cum este în fotbal. S-a văzut calitatea mea în teren, ştiu ca sunt unul dintre cei mai buni jucători din campionat, nu dau explicaţii celor care m-au criticat după acel cartonaş roşu, ştiu că am făcut o greşeală mare.

Nu ştiu ce a spus acest tip despre mine, nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 4-0 (n.r. contra Corvinului), a lăsat echipa şi a plecat. 

Pentru mine nu are caracter, a vrut să se salveze, când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupţi alături de echipă, nu să pleci”, a spus Panagiotis Tachtsidis.

Adrian Mutu i-a răspuns grecului

"Pe 2 iunie sunt invitat în Grecia de Karagounis (n.r. Giorgios Karagounis, campion european cu Grecia în 2004). Poate îi trimit şi lui poză să vadă doi fotbalişti. Fotbalişti adevăraţi. Chiar sunt curios dacă îl cunoaşte. 

Vina este a CFR-ului pentru că l-au acoperit şi îi permit. Au trecut două zile de la declaraţiile alea şi încă îi permit. Am vorbit cu Neluţu Varga şi nu ştie despre asta. Eram sigur că nu ştie. După 4-0 ăla, ca să pot să continui într-o echipă ca a CFR-ului, după un asemenea scor, când eşti umilit de o echipă de Liga a II-a... Dacă el crede că eu vreodată am aruncat toată povestea asta pe capul lui... Eu l-am criticat pentru că la experienţa lui nu trebuia să facă asta. 

Ca să continui, trebuiau luate nişte decizii importante. Iar una dintre deciziile mele era scoaterea din lot a anumitor jucători, printre care şi Tachtsidis. Ca să rămân. Trebuia un şoc la echipă. Şi asta însemna ori să demisionez eu, ori să scot din lot nişte jucători. Pot să spun că unul dintre ei era el. Când vorbeşti cu clubul şi vezi că sunt 14 jucători, mari şi laţi, restul fiind ori copii, ori alţi fotbalişti despre care nu cred că au valoare de CFR, ce mai rămâne de făcut? Dacă nu putem, că nu avem jucători, trebuie să plec eu. Şi e real, eu ştiu că am fost acolo. O să fie greu şi pentru Dan Petrescu. Ştie că nu are lot. Să sperăm că CFR îi dă lui Dan ce vrea, cum speram şi eu când eram acolo. Nu puteam continua aşa. Intram în vestiar cu oameni care m-au dezamăgit", a declarat Adrian Mutu la Prima Sport. 

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj după ce echipa din Gruia a fost eliminată în sferturile Cupei României de Corvinul Hunedoara, scor 4-0. De atunci, echipa a fost pregătită de Francisc Dican, însă Neluţu Varga a reuşit să îl convingă pe Dan Petrescu să revină în Gruia. Chiar dacă contractul e valabil de la 1 iulie, "Bursucul" s-a apucat deja de treabă şi se implică în pregătirea echipei. 

În etapa a şaptea din playoff, CFR Cluj a învins-o pe Sepsi cu 2-1, cu un gol marcat de Muhar în minutul 96. Sepsi a terminat meciul în 9 oameni, după ce doi jucători au fost eliminaţi. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel