Superliga Romaniei Adrian Olariu, angajatul Rapidului înjurat de "Bocciu", prima reacţie. "Unul e Liviu Ungurean când vorbeşti cu el, şi altul e liderul de galerie"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Stenogramele din dosarul în care este cercetat Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, scoate la iveală o conversaţie dintre acesta şi responsabilul de Ordine şi Siguranţă din cadrul FC Rapid, Adrian Olariu, în care liderul galeriei foloseşte un limbaj suburban. 



Din stenograme, reiese că Liviu Ungurean îl înjură pe Adrian Olariu, angajatul Rapidului.

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Pune, (...), firma de paza, să facă controale!

Domn: Ce treabă are una, mă, cu alta?

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Că d-aia plătiți firma de pază, băga-mi-aș (...) să-mi bag!

Domn: Așa! Păi, și în partea ailaltă, la voi nu-i firmă de pază?

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Și ce (...) băgăm noi? Tancuri? Ce (...) băgăm?

Domn: Păi....

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Acolo nu te mai duci la pușcărie?

Domn: Ba da! Nu e același lucru? Dar n-o fac pentru tine?

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Hai, ha,(...)! Las-o în (...) de șmecherie cu mine!

Domn: N-o fac pentru tine?

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Că nu-ți merge cu mine, cu vrăjeala asta de doi lei!

Domn: Băă, n-o fac pentru tine, mă?

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Sună-l p-ala, să-i dezbrace în (...) goală, cum ne dezbracă pe noi la SEPSI! Cum ne pun la zid și ne descalță și ne controlează!"

Adrian Olariu a oferit primele reacţii după publicarea acestor stenograme şi spune că Liviu Ungurean este o persoană diferită când vorbeşte din calitatea de lider de galerie faţă de momentul în care vorbeşte amical cu cineva. 

”Sunt discuții reale, în linia în care trebuiau să aibă loc între un lider de galerie care își căuta interesul și un reprezentant al clubului, care are ca singur scop securitatea jucătorilor, staff-ului tehnic, administrativ și a spectatorilor veniți la stadion în momentul în care clubul Rapid este organizator. Este o agresivitate normală între un lider al unei galerii care credea că poate conduce totul și un umil angajat al clubului, care nu-și făcea decât datoria.

Ce să facem? Discursurile oricărui lider de galerie au două conotații: una între patru ochi sau la telefon cu el, și una, cu o atitudine diferită, în momentul în care este de față cu altcineva, la telefon sau față-n față, când este în fruntea unei ”haite”.

Unul este Liviu Ungurean, zis ”Bocciu”, când vorbești cu el, și altul este ”Bocciu”, liderul de galerie. Aceste declarații le-a făcut mereu în fruntea acelei adunări de suporteri, cărora voia să le dovedească cât de tare și de șmecher este în raport cu angajații clubului. Din nefericire pentru el, clubul nu a făcut ce a vrut el (n.r. - Liviu Ungurean). De aici, aceste manifestări. Și vreau să mai subliniez că, indiferent de presiunile lui, clubul Rapid s-a comportant corect față de galeria suporterilor oaspeți”, a declarat Adrian Olariu pentru iAmSport

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?