Superliga Romaniei Adrian Porumboiu, nemilos la adresa arbitrilor VAR de la derby-ul FCSB - Rapid! „Îți e rușine?”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Meciul dintre FCSB și Rapid București de sâmbătă seară s-a terminat la egalitate, scor 2-2, după ce un gol al giuleștenilor a fost anulat. 



Porumboiu nu înțelege rolul VAR-ului, dacă implicarea sa nu există

Partida din a cincea etapă a play-off-ului dintre FCSB și Rapid București a fost una tensionată, Marcel Bîrsan, centralul partidei, fiind criticat în ceea ce privește anumite decizii care au lăsat loc de interpretare.

Fostul mare arbitru român, Adrian Porumboiu, a analizat atât prestația lui Marcel Bîrsan, cât și a oficialilor aflați în camera VAR, din partida FCSB – Rapid.

„Încep prin a spune că a fost o primă repriză excelentă, care a avut tot ce trebuie, faze spectaculoase, execuții tehnice. O primă repriză care a fost peste nivelul primei divizii. Despre arbitraj, una peste alta, a fost într-o notă caracteristică a centralului Bîrsan, care a avut un campionat bun.

Dar tot timpul există faze și dacă nu te duci la VAR să le consulți, or să iasă discuții. Acolo unii sunt infatuați! Eu zic că trebuie să ne facă o mare cinste câțiva arbitri care calcă pe același pământ ca și noi. Trebuia măcar unul din camera VAR să-l cheme pe central. Pentru a elimina orice fel de dubii, te duci să verifici la VAR anumite faze care știi că pot fi decisive.

Îți e rușine să te duci să vezi? Radu Petrescu trebuia să-l cheme pe Bîrsan să revadă fazele. Dacă nu l-au chemat, măcar puteau să discute în cască. Am văzut și foarte multe controverse la golul marcat de Rapid, dar care a fost anulat.”, a declarat Adrian Porumboiu.

Porumboiu crede că al treilea gol marcat de Rapid a fost anulat corect

Fostul președinte al clubului FC Vaslui a declarat că, în viziunea sa, golul marcat de Rapid și anulat de oficiali a fost decis corect pentru ofsaid.

„Din punctul meu de vedere, este ofsaid! Trebuie să vedem la ce distanță de minge a fost jucătorul Rapidului. N-aș crede că a fost penalty nici la faza din minutul șase, nu este o fază de care să zici că este penalty clar... Eu aș fi de acord că Rapid a fost dezavantajată dacă era la 2-3 puncte distanță, acum nu are nicio relevanță.

Orice comentariu e lipsit de conținut. Ar trebui să se facă ordine la nivel mondial, pentru că sunt anumiți arbitri care greșesc în favoarea anumitor echipe. Lui Bîrsan i-aș fi dat o notă de trecere, nu sunt așa de indulgent, dar una peste alta, el se străduiește. Ce nu mi-a plăcut este că la un moment dat a început să țipe la jucători. Una peste alta, el are o linie care nu îl ridică peste linie, dar îl ține pe linia de salvare.”, a mai afirmat Adrian Porumboiu, la Fanatik Superliga. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?