Superliga Romaniei Adrian Șut vrea cât mai curând trofeul SuperLigii! „Sperăm să devenim campioni cât mai repede!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Câțiva jucători ai echipei FCSB au participat, joi, la o întâlnire cu fanii, în cadrul căreia au acordat autografe. Aceștia au mărturisit, totodată, obiectivele de moment ale formației din care fac parte.



FCSB, deja cu gândul la titlul de campioană

Jucătorul echipei FCSB, Adrian Șut, a declarat, joi, că formația sa nu are nicio revanșă de luat în derby-ul cu Rapid, de sâmbătă, cel mai important lucru fiind prima poziție pe care o ocupă în clasamentul SuperLigii.

„Ne simțim mândri, dar mai avem puțin de jucat și trebuie să câștigăm și meciul următor pentru a fi cu adevărat campioni. Cred că într-un derby nu mai contează nimic. Forțele sunt egale și nu mai contează forma pe care o ai înainte de acel meci. Cred că va fi o partidă dificilă, cu un adversar bun și trebuie să câștigăm. Nu avem nicio revanșă de luat în fața lor, suntem pe primul loc și cred că asta este cel mai important. Noi sperăm să devenim campioni cât mai repede, poate chiar după etapa aceasta”, a declarat Adrian Șut.

Fundașul Joyskim Dawa a afirmat că înfrângerile în fața celor de la Rapid București din sezonul regulat nu au o importanță așa de mare, afirmând că el, alături de colegii săi, va face tot ce îi stă în putință pentru a câștiga derby-ul de sâmbătă.

„Aș vrea să le oferim un mare cadou fanilor prin câștigarea acestui titlu, ar fi un mare cadou pentru ei. Ne simțim bine, nu este presiune, mai avem un pas până să câștigăm acest titlu și după aceea putem să sărbătorim. E adevărat că am pierdut până acum cu Rapid, dar asta e istorie. Trebuie să ne uităm înainte. Acum, cel mai important este să câștigăm. Nu contează scorul, jucăm acasă, este ca o finală pentru noi. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a câștiga. Dacă nu vom câștiga acest meci, Ok, dar vom avea alte cinci meciuri ca o finală”, a spus Dawa.

„Suntem cu gândul la derby și cu gândul către titlu. Le-am promis suporterilor că vom face tot ce ține de noi să câștigăm în derby, să fim cu încă un pas mai aproape de titlu. Nu suntem deocamdată campioni, mai aveam un meci sau două, mai avem câțiva pași de făcut și trebuie să îi facem. Într-un derby nu prea sunt favoriți, nici locul pe care te afli, nici ce formă ai, în derby sunt alte lucruri care contează, dar cred că plecăm cu prima șansă”, a spus Ștefan Târnovanu.

Fotbalistul crede că acest sezon aparține formației FCSB, amintindu-și că, ultima oară când echipa a câștigat titlul de campioană, a fost când el era copil de mingi la Poli Iași.

„Sunt ceva ani de când nu am mai câștigat un titlu, dar cred că este anul nostru și în scurt timp să va dovedi asta. Eram copil de mingi la Iași când FCSB a câștigat ultimul titlu de campioană. Am și poze de atunci”, a mai spus Târnovanu, potrivit Agerpres.

Jucătorii echipei FCSB Octavian Popescu, Darius Olaru, Joyskim Dawa, Adrian Șut, Ștefan Târnovanu, David Miculescu și Siyabonga Ngezana au participat, joi, la o întâlnire cu fanii, în cadrul căreia au acordat autografe, la unul din magazinele sponsorului tehnic, Nike.

Derby-ul cu Rapid București adună toți suporterii în tribune

Echipa de fotbal FCSB va întâlni, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională, formația Rapid București, într-un meci din cadrul celei de-a cincea etape a play-off-ului SuperLigii.

După patru etape în play-off-ul Superligii, FCSB ocupă prima poziție, cu 44 de puncte, fiind urmată de CFR Cluj și Universitatea Craiova, cu câte 31 de puncte, Farul Constanța, 29 de puncte, Rapid București, 28 de puncte și Sepsi OSK, cu 27 de puncte.

De menționat este faptul că Rapid București nu a câștigat niciun meci din totatul de patru partide disputate în play-off, pe când FCSB a reușit să înregistreze victorii în toate meciurile. 

CITEȘTE ȘI Câte bilete s-au cumpărat la derby-ul FCSB - Rapid București

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel