Handbal Adrian Vasile pleacă de la CSM Bucureşti la finalul sezonului

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

CSM Bucureşti a ratat calificarea în Final 4-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, astfel că antrenorul Adrian Vasile va pleca de pe banca echipei în vară. 



Decizia privind viitorul băncii tehnice a fost luată în Consiliul de Administraţie al CSM Bucureşti. Pentru că a ratat principalul obiectiv al echipei, calificarea în Final 4, Adrian Vasile nu va mai continua în funcţia de antrenor a celor de la CSM Bucureşti, conform gsp

Antrenorul nu pleacă, însă, cu mâna goală. Adrian Vasile mai avea contract până în 2025, astfel că va fi despăgubit cu 3 salarii imediat, aproximativ 30.000 euro, dar şi alte 3, câte unul în fiecare lună, dacă nu îşi găseşte un angajament în următoarele 3 luni. Adrian Vasile a venit pe banca celor de la CSM Bucureşti în 2019. 

Principalul favorit pentru preluarea băncii tehnice a celor de la CSM Bucureşti este suedezul Per Johanson, dar negocierile cu acesta depind de ce va face echipa sa, Gyor, în Final 4. Johanson a mai fost antrenor la CSM Bucureşti de 2 ori. 

Adrian Vasile ştia din decembrie 2023 că va fi demis, dacă va rata Final 4 

Iulian Pîslaru, directorul general al CSM Bucureşti, a afirmat la finalul anului 2023 că viitorul lui Adrian Vasile la echipă depinde de performanţele europene. 

”Consiliul de administrație al CSM Bucureşti a decis să îi acorde întreg sprijinul antrenorului Adrian Vasile, însă cu un obiectiv simplu şi clar, pe care cu toții îl dorim realizat: calificarea în Final Four-ul de la Budapesta.

Ratarea acestui obiectiv va însemna automat întreruperea colaborării, la finalul acestui sezon competițional. Până atunci Adrian Vasile este antrenorul CSM Bucureşti şi avem încredere că toate obiectivele stagionale vor fi îndeplinite.

Facem un apel şi la suporterii noştri care în momentele grele ale echipei, mai ales în Champions League, ar trebui să fie alături de fete şi să susțină echipa în toate momentele jocului", spunea Pîslaru.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel