Turnee ATP Adversarul de la Madrid al lui Rafael Nadal, șocat de meciul contra campionului spaniol. Ce mesaj a transmis pe rețelele de socializare

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Tenismenul de 16 ani a publicat o fotografie de tip selfie, la care a adăugat un mesaj amuzant. Acesta va evolua în primul tur, în fața campionului spaniol, în turneul ATP Masters 1000 de la Madrid.



Nadal joacă împotriva unui jucător cu 21 de ani mai tânăr

Rafael Nadal (512 ATP) s-a înclinat în fața australianului Alex de Minaur (11 ATP), în al doilea tur de la competiția ATP 500 de la Barcelona, scor 7-5 6-1, după o oră și 51 de minute de joc. Spaniolul trecuse, în primul tur, de italianul Flavio Cobolli (62 ATP) în două seturi, scor 6-2 6-3, arătând un nivel de tenis foarte bun, mai ales în condițiile în care nu mai jucase un meci oficial de peste trei luni. 

Campionul spaniol încearcă să își revină în forma care l-a consacrat, în cel mai probabil, ultimul an al carierei sale profesioniste de tenis.

Turneul ATP Masters 1.000 de la Madrid se desfășoară în perioada 24 aprilie - 5 mai, mulți jucători din circuitul de tenis neluând startul la competiția spaniolă.

Următorul meci al lui Rafa este programat pentru ziua de miercuri, 24 aprilie, când îl va întâlni pe americanul de doar 16 ani, Darwin Blanch (1028 ATP). În mod evident, reprezentanții celor două generații de tenis diferite nu s-au mai întâlnit în vreun meci direct, puștiul fiind șocat că va juca o partidă cu superstarul spaniol. Acesta a postat o fotografie amuzantă, alături de un mesaj scurt - dar sugestiv - pe rețelele de socializare:

„Fraților, joc cu Nadal. La naiba!”, și-a arătat uimirea tânărul tenismen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

Prezent la Premiile Laureus, Nadal nu pare fericit de titlul luat de Novak Djokovic

Fundația lui Rafael Nadal a fost premiată în cadrul Premiilor Laureus, desfășurate la Madrid, astfel că tenismenul spaniol a fost prezent, alături de soția sa, Maria Francisca Perello, la decernarea trofeelor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

În timp ce fundația sa a câștigat premiul la categoria Sport for Good, sârbul Djokovic a cucerit al cincilea trofeu pentru Sportivul anului, datorită succeselor sale de-a lungul sezonului trecut. În timpul discursului acordat pe scena de la Madrid, camerele video l-au suprins pe spaniol privindu-l pe Djokovic nu tocmai prietenos:

Ultimul an de tenis pentru Nadal, tot mai aproape

Jucătorul spaniol declara, înainte de a lua startul competiției de la Barcelona, că are „senzația” că ediția din anul 2024 va fi ultima la care va participa: „Cred că este ultimul an și vreau să mă bucur de fiecare moment”, spunea Nadal.

„Am avut o săptămână foarte bună de antrenament. M-am antrenat aici cu jucători care au un nivel ridicat și m-am simțit bine. Mă simt pregătit să concurez”, mai afirma el.

Rafa nu mai jucase un meci oficial de trei luni și jumătate, când pierdea în turul al treilea la Brisbane împotriva australianului Jordan Thompson.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee ATP




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel