Superliga Romaniei Al doilea jucător care părăsește Universitatea Craiova. „Vei rămâne pe viață un leu al Cetății din Bănie!”

Data publicării:
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Clubul de fotbal oltean a anunțat care este următorul jucător ce se desparte de echipă, după ultimele informații privind plecarea lui Raul Silva.



Alexandru Mateiu, al doilea jucător care pleacă din Bănie

Anunțul despărțirii clubului de mijlocașul în vârstă de 34 de ani a fost publicat pe pagina de Facebook a Universității Craiova:

„Standing ovation pentru... Aleeeeeex Mateiuuuuu - Tu vei rămâne pe viață un 'leu' al Cetății din Bănie! Nu este un adio, ci mai degrabă un 'pe curând', fiindcă viața îi aduce mereu împreună pe cei care împărtășesc aceleași trăiri și sentimente.

Au fost ani plini de emoție, bucurie, uneori lucruri mai puțin bune, c-așa-i în fotbal, dar, cel mai important, 10 ani de ceea ce ne unește pe noi și pe tine, dragă Alex: dragostea pentru Știința. Cuvintele sunt prea puține, prea mici, pentru tot ce ne-ai oferit vreme de un deceniu.Nu uita niciodată: Craiova va fi mereu casa ta!

Alex a intrat în istorie alături de componenți ai Campioanei Unei Mari Iubiri și Craiovei Maxima, cu 10 ani la rând pentru Știința. Până data viitoare, îți ținem pumnii pentru următoarele “aventuri” în lumea fotbalului și suntem alături de tine.

Forza Mateiu!”, a fost mesajul transmis de către clubul Universității Craiova, pe pagina oficială de Facebook.

CITEȘTE ȘI Noul transfer făcut de Universitatea Craiova, pentru următorul sezon

Primul care părăsește Universitatea Craiova, Raul Silva

Brazilianul Raul Silva, fotbalist în vârstă de 34 de ani, este primul jucător anunțat care nu va mai continua în tricoul celor din Bănie. Se pare că înțelegerea contractuală a fundașului central cu echipa condusă de Gâlcă expiră în vară, iar contractul său nu va mai fi prelungit. 

„Raul Silva a ținut un discurs incredibil de frumos în vestiar. Nu va mai fi alături de noi în sezonul viitor. E un jucător și un coleg incredibil. Îi dorim multă baftă și ne pare rău că nu mai rămâne alături de Universitatea Craiova”, a afirmat Alexandru Crețu, despre plecarea coechipierului său din formația olteană.

De asemenea, și Silva a transmis un mesaj emoționant coechipierilor săi: „Dragii mei, prieteni ca totul în viața asta... A-ți lua rămas-bun este foarte greu. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care faceți parte din acest mare club și care au fost familia mea în acești 2 ani.

Îmi pare rău dacă nu eram cel mai bun jucător (corpul meu nu m-a lăsat), dar am încercat să fiu cel mai bun prieten al tău. În fiecare zi pentru prietenii mei jucători: Crede în acest om de caracter și antrenor care este alături de tine, combinat cu marea ta calitate individuală, vei forma o echipă foarte puternică!

Și vor avea un viitor foarte fericit în față! Bucură-te de profesia ta în fiecare zi... Nu ratați ocazia de a fi campioni naționali și scrieți-vă numele în istoria acestui mare club! Nu exagera cu berea zilele astea... altor prieteni ești extraordinar - oameni buni și profesioniști buni face acest club special - Îi voi lua și pe toți în inima mea. Sărbători fericite tuturor, bucură-te cu familia ta, o îmbrățișare mare de la Tatae, te pup!”, a fost mesajul lui Raul Silva.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?