Fotbal international Al-Hilal, din nou campioană în Arabia Saudită. Ronaldo nu reușește să cucerească titlul

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Superstarul brazilian Neymar a reușit să devină campion în prima ligă de fotbal din Arabia Saudită, pe când Ronaldo încheie al doilea sezon în țara asiatică în care nu reușește câștigarea campionatului.



Ronaldo nu reușește să câștige titlul de campion în Arabia Saudită

Al-Hilal a câștigat campionatul de fotbal al Arabiei Saudite pentru a patra oară în ultimii cinci ani, astfel încât Cristiano Ronaldo, superstarul portughez al lui Al-Nassr, nu a reușit nici acum să cucerească acest trofeu.

Al-Hilal, neînvinsă în 31 de meciuri de campionat, a trecut sâmbătă de lanterna roșie Al-Hazem cu scorul de 4-1 și are un avans de 12 puncte față de Al-Nassr când mai sunt trei etape. Al-Hilal a obținut în vara anului trecut semnătura atacantului Neymar, însă acesta nu a mai jucat din luna octombrie din cauza unei accidentări.

Brazilianul a sărbătorit succesul din acest sezon pe teren, alături de fiica sa în vârstă de doar șapte luni.


Venit în ianuarie 2023 la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo, ajuns la 39 de ani, încheie al doilea sezon în Arabia Saudită în care nu reușește câștigarea campionatului.

De la transferul răsunător al portughezului în regatul petrolier, alte nume mari ale fotbalului, ca Neymar, Karim Benzema, Sadio Mane, N'Golo Kante și Riyad Mahrez, au semnat, pentru sume exorbitante, contracte cu echipe din această țară.

Membrii așa-numitului „Big Four” saudit, Al-Hilal, Al-Nassr, Al-Ittihad, clubul lui Benzema, și Al-Ahli, echipa lui Mahrez, aparțin Fondului de Investiții Publice (PIF), un fond suveran care acționează pentru diversificare. economia acestei țări.

Al-Hilal și Al-Nassr vor fi adversare în finala Cupei Regelui pe 31 mai, conform Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?