Superliga Romaniei Albion Rahmani, atacantul Rapidului, vrea la Real Madrid. Avertisment pentru Edi Iordănescu: Kosovo e mai bună decât România

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Atacantul kosovar al Rapidului, Albion Rahmani, spune că visul său este să îmbrace tricoul lui Real Madrid. În plus, acesta a avertizat naţionala României că nu va avea meciuri uşoare cu Kosovo în Liga Naţiunilor. România a fost repartizată în Liga Naţiunilor alături de Kosovo, Cipru şi învingătoarea barajului dintre Lituania şi Gibraltar. Albion Rahmani l-a avertizat pe Edi Iordănescu că naţionala pentru care el joacă e mai puternică decât România. 

„Cred și sper că vom domina. Din punct de vedere calitativ, suntem cei mai buni din grupă, am jucat cu România de două ori și știm că nu este un adversar ușor, dar de data aceasta suntem și mai concentrați.

Avem jucători care au cele mai bune momente din cariera lor la cluburile pentru care joacă și sper să ne unim cu toții și să câștigăm. Kosovo e cea mai bună din grupă, mai bună decât România.

Am vorbit cu niște prieteni care au spus că am putea pica cu România și Estonia. Nu ne-am dorit Estonia pentru că este prea frig. Suntem în grupă cu România și sper să câștigăm în două meciuri”, a declarat Albion Rrahmani, potrivit gsp.ro.

Visul lui Rahmani, să joace la Real Madrid 

"Au fost mai multe echipe interesate să mă transfere după startul foarte bun la Rapid. Accidentarea a îngreunat lucrurile și clubul a declarat că nu sunt pe lista de plecări în fereastra de iarnă. Lucrez cu echipa care îmi gestionează viitorul în cariera profesională și sper să ajung, în viitor, la o echipă la care să arăt ce pot și să devin mai bun.

Visul meu este să joc pentru cel mai mare club din lume pentru mine, Real Madrid. Voi munci pentru a-mi transforma acest vis în realitate”, a mai spus atacantul.

Cum s-a adaptat la Liga 1 

"La început am crezut că adaptarea mea va dura, dar toată lumea m-a primit magnific și de aceea am atins aceste cifre. Însă eu nu sunt niciodată mulțumit, îmi doresc să ating cele mai înalte culmi ale fotbalului și sper să pot continua să impresionez. 

Am crezut că campionatul este ușor, dar după ce am discutat cu Ermal Krasniqi, mi-a mai spus că nu este ușor. Am văzut că fotbalul este fizic și greu, dar m-am adaptat bine și se vede în meciurile pe care le joc.

Mi-e mai ușor acum că îi am alături pe Ermal Krasniqi și Florent Hasani, care vin tot din Kosovo. Am jucat de multă vreme cu Krasniqi și ne înțelegem foarte bine. Sper că vor veni aici mult mai mulți jucători din Kosovo, pentru că sunt mulți jucători de calitate din Superliga Kosovo", a completat Rahmani. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel