Superliga Romaniei Albion Rrahmani este dorit în Cehia. Sparta Praga îl vrea pe atacantul Rapidului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Albion Rrahmani, golgheterul kosovar al Rapidului, este dorit în Cehia, de Sparta Praga. Suma pe care o vrea Rapidul pe el, însă, e departe de ce ar fi dispuşi să plătească. 



Conform idnez.cz, Sparta ar fi dispusă să plătească aproximativ 2,5 milioane de euro pentru atacantul care a marcat 17 goluri în Liga 1 în acest sezon. Cu toate astea, oferta e departe de cele 8 milioane de euro pe care speră Dan Şucu să le încaseze pentru kosovar. 

Sparta Praga speră, însă, să profite de forma slabă a Rapidului în playoff, conform sursei citate, şi să îl ia pe Rrahmani la o sumă mai mică. 

Cum îl caracterizează cehii pe Rrahmani 

 

"Rapid, puternic, agil. Poate finaliza în forţă, dar e şi tehnic. Are 1.88 m, ceea ce îl face periculos şi la jocul aerian. Şi, în ciuda înălţimii, se descurcă foarte bine cu mingea la picior. Poate dribla, se întoarce rapid şi joacă bine din prima. Fanii din Kosovo l-au supranumit Lewa, după Lewandowski, cu care se aseamănă la joc", scriu cehii.  

Rrahmani nu este, însă, doar pe lista celor de la Sparta Praga. Scouteri din Serbia şi Ungaria merg regulat la Bucureşti pentru a-l urmări, însă acesta este şi pe lista unor echipe precum Napoli, Benfica Lisabona sau Werder Bremen. 

Adrian Mutu le-a transmis giuleştenilor să nu îl piardă pe Rrahmani 

 

“Mi se pare un atacant foarte bun. Cred că e cel mai bun “număr 9” din campionatul nostru. Eu cred că aici depinde mai puţin de Rrahmani, ci de planurile de viitor pe care şi le-a făcut Rapidul pe viitor.

Ţi-ai găsit un atacant aşa cum a fost Dugandzic în sezonul trecut, îl ai pe Rrahmani şi cred că ar fi bine să îl ţii. Chiar dacă Rapidul trece printr-un moment greu şi multă lume se aştepta ca echipa să fie campioană sau să se lupte la titlu până în ultima etapă, eu cred că, în general, este în grafic”, a declarat Adrian Mutu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?