Superliga Romaniei Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi ar putea pleca de la Rapid în vară

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Rapid are un nou antrenor, în persoana lui Neil Lennon, dar ar putea rămâne fără doi jucători importanţi. Albion Rrahmani, golgheterul echipei, cu 17 goluri, şi Ermal Krasniqi, ar putea părăsi echipa. 



Victor Angelescu, acţionar minoritar la Rapid, a confirmat că există interes pentru cei doi jucători din partea unor cluburi din străinătate. 

"Nu putem comenta ofertele pentru Rrahmani sau Krasniqi, dar putem confirma că există interes pentru amândoi. Există un interes clar, dar nu aş vrea să intru în detalii. Vom vedea ce se va întâmpla, abia s-a terminat campionatul, perioada de transferuri e lungă şi vom vedea. Dar există interes pentru mai mulţi jucători ai Rapidului. Vom vedea ce vom face împreună cu Neil Lennon. În funcţie de jucătorii care vor pleca, vom aduce alţii în loc. Am discutat despre bugetul de transferuri.

Aşa cum a fost şi anul trecut, ce vom avea nevoie vom aduce, mai mult ca sigur. Este clar că orice ban pe care îl vom primi pe un jucător, va fi reinvestit şi chiar dacă nu vom avea vânzări, ceea ce este foarte puţin probabil, tot ce va avea nevoie Neil Lennon e clar că vom face transferuri. Să spun acum ce buget avem pentru transferuri ar fi greu", a declarat oficialul echipei giuleştene în cadrul unei conferinţe de presă.

Pleacă Rrahmani, vine Munteanu? 

Dacă Albion Rrahmani va pleca de la Rapid, locul său ar putea fi luat de Louis Munteanu, atacantul celor de la Fiorentina, împrumutat la Farul Constanţa în acest sezon. Munteanu a marcat şi el 12 goluri în ultima ediţie de Superligă. 

"Am declarat deja că îl dorim pe Louis Munteanu. Abia s-a terminat campionatul, toată lumea negociază, vom începe şi noi negocierile, ca şi alte cluburi, şi vom încerca să îl aducem. Este un jucător pe care ni-l dorim", a adăugat Angelescu.

Neil Lennon are o listă de jucători pe care îi vrea 

Noul antrenor al Rapidului, Neil Lennon, a anunţat că are în vizor deja mai mulţi fotbalişti care să întărească lotul giuleştenilor. 

"Rapid are mulţi jucători talentaţi. Am discutat cu Daniel Sandu despre echipă, trebuie să aducem mai multă consistenţă, aşa cum trebuie să existe la orice club mare. Petrila mi-a tras atenţia, a marcat un gol frumos în ultimul meci. E un jucător care îmi place foarte mult, a arătat clasă în meciul cu Steaua (FCSB, n. red.). Despre Rrahmani pot să spun că nu vreau să plece nicăieri. Atacanţii buni sunt foarte importanţi într-o echipă şi el a avut un sezon fantastic. Vom încerca să găsim jucători buni pentru Rapid şi dacă vom putea îi vom aduce aici. Dar Rapid are jucători tineri fantastici, care trebuie să înţeleagă ce înseamnă să joci pentru Rapid. E mult de discutat în privinţa transferurilor, avem câteva idei, avem câteva obiective, şi lucrăm la asta în următoarele săptămâni. E dificil de spus câţi jucători aş vrea să aduc, ca antrenor aş vrea cât de mulţi este posibil. Avem o listă, evident, şi poziţiile, aşa se face la orice club, sunt mai multe poziţii care trebuie acoperite", a declarat Lennon.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?