Superliga Romaniei Albion Rrahmani, transfer de milioane. Când pleacă jucătorul de la Rapid

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Jucătorul kosovar ar urma să plece de la echipa giuleșteană în câteva săptămâni, în schimbul unei sume consistente.



Avocat specializat în sport și totodată agent FIFA, Cristian Cernodolea, a dezvăluit posibilitatea ca Albion Rrahmani să plece în această vară de la clubul de fotbal Rapid. Acesta susține că atacantul în vârstă de 23 de ani că va fi transferat în următoarele săptămâni pentru o sumă ce depășește 6 milioane de euro.

„Clubul țintește undeva spre 7-8 milioane”

„Știind piața și ce se întâmplă în piață, sunt absolut convins că Rrahmani va pleca în vara asta. Știu că Rapid are oferte pe masă. Există multe echipe care au venit să-l vadă, echipe importante, au fost scouterii lor la meciuri în București. Sunt convins că pe unii dintre ei i-a impresionat, am informații în acest sens.

Dacă ar fi să estimez, aș spune că la momentul ăsta sunt aproape convins că Rapid are între 5 și 6 milioane pe masă pentru Rrahmani. Și nu cred că o să-l vândă pe suma asta, clubul țintește undeva spre 7-8 milioane.

E un atacant cu calități particulare, are viteză, e tehnic, vede bine poarta, pasează, nu e genul de ‘9’ clasic, precum Blănuță, de exemplu, un atacant puternic, înalt.

Există multe echipe care caută exact genul lui Rrahmani de atacant. Cu siguranță se vinde vara asta pentru mai mult de 6 milioane”, a transmis Cristian Cernodolea, potrivit gsp.ro.

Angelescu: „Rrahmani va pleca, ni-l dorim pe Louis Munteanu”

Victor Angelescu, acționarul minoritar al clubului giuleștean, a declarat că o mutare în privința jucătorului kosovar este foarte posibilă, acesta urmând a fi înlocuit de Louis Munteanu. Jucătorul de 21 de ani al echipei italiene Fiorentina este dorit, în același timp, și de FCSB.

„În proporție de 75-80%, Rrahmani va pleca. Trebuie să ne pregătim pentru acest scenariu. Ni-l dorim pe Louis Munteanu, vrem să îl aducem. Nu suntem într-o negociere avansată, nici noi, nici cealaltă echipă.

Fiorentina mai are o etapă de campionat și finala Conference League, apoi vom discuta. Venirea lui Louis Munteanu depinde de plecarea lui Rrahmani, ținând cont că există un interes major pentru el”, a spus Victor Angelescu, la Fotbal Club.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?