Turnee ATP Alcaraz şi Medvedev joacă din nou finala Indian Wells

Data publicării:
FOTO: captura video Eurosport
FOTO: captura video Eurosport

Carlos Alcaraz şi Daniil Medvedev se înfruntă din nou în finala turneului ATP Indian Wells, ca anul trecut. Spaniolul Carlos Alcaraz şi rusul Daniil Medvedev vor fi adversari, la fel ca anul trecut, în finala turneului de tenis ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 9.495.555 de dolari.

Daniil Medvedev, numărul patru mondial, l-a eliminat sâmbătă în semifinale pe americanul Tommy Paul (17 ATP) în trei seturi, 1-6, 7-6 (7/3), 6-2.

Carlos Alcaraz, care l-a învins pe Medvedev în finala din 2023, a trecut în cealaltă semifinală de campionul de la Australian Open, italianul Jannik Sinner (3 ATP), cu 1-6, 6-3, 6-2. Alcaraz a pus capăt seriei de 19 succese a lui Jannik Sinner, care era neînvins în 2024, notează presa internaţională.

Spaniolul este sigur că va rămâne pe locul 2 în clasamentul ATP care va fi anunţat la începutul săptămânii viitoare, scrie Agerpres.

Meciul lui Alcaraz din sferturi, cu Zverev, întrerupt de un roi de albine 

"Nu o să mint, mi-e puţin frică de albine", a spus râzând jucătorul iberic, după victoria cu 6-3, 6-1 în faţa lui Zverev.

"Am privit cerul şi am văzut mii de albine zburând, unele blocate în părul meu, altele zburând spre mine. A fost o nebunie. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva pe un teren de tenis", a povestit el.

Alcaraz, care a avut cele mai multe albine pe partea sa de teren, a suferit o înţepătură fără consecinţe majore şi ambii tenismeni au fugit la vestiare.

Originea problemei a fost o "spidercam, o camera aflată la mare altitudine, care se mişcă suspendată de cabluri şi pe care s-au instalat sute de astfel de insecte zburătoare.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Turnee ATP
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel