Tenis Alcaraz și Zverev, în optimile de finală de la Miami. Ce adversari vor avea aceștia

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Al doilea jucător de tenis al lumii și principalul favorit la Miami Open, Carlos Alcaraz, s-a calificat în optimile de finală ale competiției din Florida, după ce l-a învins clar pe francezul Gael Monfils, în minimum de seturi. Nici germanul Alexander Zverev, al patrulea tenismen din lume, nu a avut mari emoții în fața americanului Christopher Eubanks, de care a trecut în două seturi.



Fără emoții pentru spaniol

Tenismenul spaniol Carlos Alcaraz, principalul favorit al turneului ATP Masters 1.000 de la Miami (SUA), s-a calificat în optimile de finală ale acestei competiții, după ce l-a învins clar în două seturi, 6-2 6-4, pe francezul Gael Monfils, luni, la Hard Rock Stadium.

Alcaraz, ocupantul locului secund în clasamentul mondial, recent câștigător al turneului american de 1.000 de puncte, Indian Wells, s-a impus după o oră și 14 minute de joc, în cursul unui meci în care „veteranul” francez a acuzat probleme la glezna piciorului stâng, conform Agerpres.

Jucătorul iberic îl va avea ca adversar în turul următor pe italianul Lorenzo Musetti (23 ATP), care a trecut la rândul său, cu 6-4 7-6(5), de americanul Ben Shelton (16 ATP).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

Sascha continuă cursa de la Miami

Germanul Alexander Zverev, campionul olimpic en-titre și actualul număr 4 mondial, și-a asigurat, de asemenea, biletul pentru optimile de finală ale turneului din Florida, după o victorie în două seturi, scor 7-6(4) 6-3, în fața americanului Christopher Eubanks (31 ATP).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)



Zverev îl va înfrunta în optimi pe rusul Karen Khachanov (15 ATP), care a avut nevoie de cinci mingi de meci pentru a-l învinge pe argentinianul Francisco Cerundolo (6-1 5-7 7-6).

De asemenea, bulgarul Grigor Dimitrov, polonezul Hubert Hurkacz, australianul Alex de Minaur și ungurul Fabian Marozsan au acces la rândul lor în optimi la Miami, în urma meciurilor de luni.

Rezultate - turul III:

Carlos Alcaraz  - Gael Monfils, 6-2 6-4
Lorenzo Musetti - Ben Shelton, 6-4 7-6(5)
Grigor Dimitrov  - Yannick Hanfmann, 6-1 6-0
Hubert Hurkacz - Sebastian Korda, 7-6 (5) 6-7(5) 6-3
Alexander Zverev - Christopher Eubanks, 7-6(4) 6-3
Karen Khachanov - Francisco Cerundolo, 6-1 5-7 7-6(5)
Alex De Minaur - Jan-Lennard Struff, 7-6(3) 6-4
Fabian Marozsan - Alexei Popyrin, 7-5 6-3

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?