Superliga Romaniei Aleix Garcia spune că perioada petrecută la Dinamo l-a ajutat. "Nu aş fi avut acum această mentalitate"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Aleix Garcia, jucătorul celor de la Girona, echipa aflată pe locul secund în prima ligă din Spania, a recunoscut că perioada petrecută la Dinamo Bucureşti l-a ajutat în carieră. 



În octombrie 2020, Aleix Garcia semna cu Dinamo şi se anunţa a fi un superstar. Era perioada când spaniolul Cortacero conducea Dinamo şi promitea investiţii şi rezultate. După doar opt meciuri, însă, Garcia a plecat din "Ştefan cel Mare". 

Acum, aproape 4 ani mai târziu, fotbalistul Gironei recunoaşte că perioada petrecută la Dinamo l-a ajutat, deşi într-un interviu acordat în 2023 a spus că în "Ştefan cel Mare" a atins cel mai slab nivel al său. 

"Dacă nu mergeam la Dinamo, nu aveam acum această mentalitate puternică. Când mergi în străinătate, la echipe mai puţin cunoscute, în ligi mai mici, te maturizează. Asta e cheia creşterii unui jucător, cred eu", a declarat Aleix Garcia într-un podcast. 

”Când am plecat în România am deschis ochii. Am lucrat cu psihologii pe care i-am mai avut la Villarreal. Dinamo a fost echipa la care am atins cel mai slab nivel.”, a declarat Aleix Garcia în noiembrie 2023, potrivit Marca.

Când a plecat de la Dinamo, Garcia spunea că şi-a recăpătat libertatea 

”Salutări tuturor. Prin acest mesaj, vreau să vă informez că astăzi (n.r. luni) am ajuns la un acord amiabil cu Dinamo pentru a-mi obţine libertatea. Aş dori să le urez succes celor de club.

Evident că mi-aş fi dorit ca sezonul acesta să decurgă diferit, dar până la urma pot spune că a fost o experienţă bună. Vreau să le mulţumesc suporterilor pentru felul în care s-au comportat cu mine în perioada în care am stat la Dinamo. Mulţumesc tuturor”, a scris Aleix Garcia, pe Instagram.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?