Echipa nationala Alex Mitriţă, mesaj pentru Edi Iordănescu. "Sunt schimbat faţă de anii trecuţi. Normal că vreau la EURO"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Alexandru Mitriţă nu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia şi pare că nu va fi luat nici la Campionatul European din Germania. Fotbalistul, însă, spune că şi-a schimbat mult comportamentul. 



Alex Mitriţă nu are o relaţie prea bună cu Edi Iordănescu, însă spune că şi-a schimbat mult atitudinea faţă de anii trecuţi, astfel că acum speră la un loc în lotul pentru EURO 2024.

"Eu zic că îmi fac treaba bine pe teren. Sunt schimbat, am altă atitudine față de anii precedenți și asta mă bucură. Cu siguranță că vreau la Euro. Ce, să spun aici că nu vreau la Euro? Fiecare jucător vrea la Euro. Coechipierii luptă și ei pentru acest obiectiv și sper să avem cât mai mulți jucători la Euro”, a declarat Alex Mitriţă după victoria Universităţii Craiova contra CFR-ului, scor 2-1. 

Craiovenii sunt acum pe locul secund în clasament, la 4 puncte de FCSB, dar cu un meci în plus faţă de liderul campionatului. 

Florin Bratu, fost selecţioner al naţionalei U21, e convins că Mitriţă nu va fi luat la EURO 

Florin Bratu l-a nominalizat pe Alex Mitriţă între fotbaliştii care nu vor avea loc la naţională cât timp Edi Iordănescu este selecţioner, dar a mai numit şi alţi doi fotbalişti.

"Noi vedem din alt unghi. Va fi foarte greu, dacă nu imposibil, ca el (n.r. Mitriță) să apară. Edi și-a creionat un lot lărgit din care de acolo va extrage. Probabil că e și Mitriță, dar să nu uităm și să dăm timpul înapoi.

Știi că Edi a avut probleme cu Mitriță, cu Ivan. Au fost ceva probleme. Plus Maxim. S-a luat decizia să se renunțe o perioadă la ei. Nu oficial, așa am văzut.

Iată că n-au mai apărut. Practic, asta s-a întâmplat! Mi-e foarte greu să cred că acești trei jucători vor apărea în viitor la echipa națională.

Acum, dacă e bine sau nu, vom vedea. Cert e că Edi s-a calificat cu un lot din care cei trei nu au făcut parte și probabil că va merge pe același nucleu", a declarat Bratu la Digisport. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel