Superliga Romaniei Alexandru Albu a petrecut în club după înfrângerea Rapidului la Iaşi şi ar putea pleca de la echipă. Dan Şucu cere măsuri imediate. Şi Borza va fi sancţionat

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dan Şucu, finanţatorul FC Rapid, a dat de înţeles că Alexandru Albu nu va mai primi prelungirea de contract, după ce a fost surprins în club după înfrângerea giuleştenilor la Iaşi. Tot în club a mers şi Andrei Borza, fundaşul stânga adus de la Farul Constanţa pentru 800.000 euro, care va fi şi el sancţionat. 



"Avem un regulament de ordine interioară, iar ei erau în cantonament până în această seară. Avem un președinte, avem un antrenor și ei trebuie să ia o decizie. În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acționari. Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu știu la ce se mai poate aștepta el de la noi.

Prefer ca investigația să o facă președintele și antrenorul și să ne anunțe ei ce decizie au luat, cel târziu în această seară. Pentru că nu pot să înțeleg că pe suporteri și pe mine ne doare sufletul, iar pe unii jucători nu”, a spus Dan Șucu pentru GSP.RO.

Rapid a suferit prima înfrângere din 2024 sâmbătă seară, în faţa celor de la Poli Iaşi, scor 1-3, deşi a condus cu 1-0. 

Primele măsuri au fost anunţate. Albu şi Borza au fost excluşi din lotul Rapidului 

Daniel Niculae, preşedintele clubului, a anunţat la scurt timp după declaraţia lui Dan Şucu că Alexandru Albu şi Andrei Borza nu vor mai face parte din lotul Rapidului, iar măsura a fost luată pe perioadă nedeterminată. 

"Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară!

Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Daniel Niculae. 

După meciul cu Poli Iaşi, Alexandru Albu a spus că "nu luăm cele mai bune decizii" 

În mod ironic, putem face trimitere chiar la declaraţia făcută de Alexandru Albu după înfrângerea de la Poli Iaşi. La flash interviu, mijlocaşul a spus că "nu luăm întotdeauna cele mai bune decizii". Se pare, însă, că mijlocaşul nu a ţinut seama de propriile cuvinte şi şi-a pus în pericol viitorul pe Giuleşti. 

”Nu digerăm bine deloc. Am început bine partida, cu câteva ocazii uriașe. Nu am luat decizii bune în 30 de metri. Puteam să intrăm cu 2-0 la pauză. Am avut situații foarte bune pe contraatac. Am greșit și ei au intrat în joc. Toți am greșit, nu doar unul.

Indiferent cine greșește, trebuie să ne ridicăm de jos. Urmează meciul cu UTA Arad și trebuie să câștigăm. Nu resimțim presiunea. Dacă o resimțeam, nu câștigam cinci meciuri. Trebuie să fim mai lucizi acolo în față. E păcat să nu luăm cele mai bune decizii.”, a declarat Alexandru Albu, la flash-interviu.

Mihai Stan, impresarul lui Alexandru Albu, spune că "era în timpul liber"

"Fotbalistul Alexandru Albu se afla în programul liber după un meci al echipei sale, 1-3 cu Politehnica Iași. Tinerii, după cum se știe, se distrează. Nu a fost sub influența băuturilor alcoolice, nu s-a încăierat cu nimeni. n-a adus prejudicii imaginii clubului.Într-adevăr rezultatul doare, dar fotbaliștii vin după zile de concentrare și de presiune.

Să nu credem că toți colegii erau în pijamale, au băut lăptic și au tras perdeaua să se facă întuneric să nu-i trezească lumina dimineața. Să fim serioși și să acceptam asta", a scris Mihai Stan pe Facebook.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?