Interviuri Alimentația, extrem de importantă pentru cei care fac sport. Alina Pascu nu e doar campioană la kempo, ci şi antrenor de fitness...de acasă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Alina Pascu, multiplă campioană mondială, europeană și națională la Kempo, își împărtășește cunoștințele printr-un concept nou, o platformă de condiționare fizică și remodelare corporală generală. Aceasta și-a creat propriul site unde orice persoană, indiferent de vârstă sau de condiția fizică, se poate abona.



Multiplă campioană mondială la Kempo, Alina Pascu dorește să își împartă toate cunoștințele și secretele împreună cu oricine se abonează la canalul său. Fiind și antrenoare de Fitness, aceasta a realizat un nou concept online, prin care toate persoanele interesate de a-și îmbunătăți condiția fizică pot apela la serviciile sale. 

Despre acest program, Alina menționează că se orientează oricărei persoane: „Toți cei care vor să facă sport, [..] există abonamente de o lună, trei luni sau un an, pe platformă regăsindu-se patru programe de antrenament”.

Printre avantajele acestui concept, campioana mondială amintește disponibilitatea pe care fiecare abonat o are, la orice oră, dar și faptul că implică numeroase videoclipuri prin care aceasta oferă indicații în privința antrenamentelor. De asemenea, aceste antrenamente sunt realizate cu un minim de accesorii sportive, precum ganterele sau o saltea.

Ea întreprinde, pe lângă acestea, și sesiuni fizice la mai multe săli de fitness din București, afirmând că întâmpină, de fiecare dată, săli pline de cursanți: „Am o clientelă foarte mare. Peste tot unde predau, sala este plină, fully booked din prima secundă în care se dă drumul la programare”.

Alimentația și sportul, mână în mână

Alături de exercițiile fizice, Alina Pascu amintește importanța existenței unei alimentații corecte. Indiferent dacă o persoană dorește sau nu să facă sport, aceasta trebuie să urmeze o alimentație sănătoasă. Fără această relație dintre cele două, nu pot exista rezultate vizibile: „[..] mâncarea sănătoasă trebuie să existe. Eu nu sunt cu exagerările din acest punct de vedere - merg pe clasic, pe tradițional: mâncare sănătoasă. Nu o roșie, o măslină, chestii aberante”. Așadar, Alina consideră că fără a îmbina cele două elemente, exercițiile sportive nu vor avea efectele scontate.

Iulia Horovei | Categorie: Interviuri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?