Fotbal international Alin Stoica, tranșant la adresa lui Dragușin: „A făcut hemoroizi pe bancă la Tottenham”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fostul atacant l-a criticat pe impresarul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, după ultimele comparații pe care le-a realizat acesta în legătură cu alți internaționali români.



Alin Stoica: „Drăgușin rupe banca la Tottenham!”

Alin Stoica a declarat că România ar trebui să își expună adevăratele valori și să nu mai promoveze anumite persoane despre care nu se cunosc foarte multe informații. Fostul atacant a spus că Radu Drăgușin nu ar trebui să fie comparat cu niciunul dintre foștii fotbaliști Didi Prodan, Cristi Chivu ori Adrian Bumbescu sau Ștefan Iovan. 

„Nu știu cine este acest domn' Manea, dar cum să zică că Drăgușin e mai bun ca Bumbescu, ca Iovan, ca Didi Prodan?! Cum să fie mai bun Drăgușin ca Didi Prodan?! Drăgușin are șase luni în Serie A. Jurnaliștii ar trebui să îi pondereze pe ăștia care sunt nimeni.

Domnul Manea, puțin respect! Nu vreau să vorbesc mai mult de el, dar e mai bun decât Andone? Drăgușin văd că rupe banca la Tottenham. Hai să ne respectăm valorile!

Un pic de respect, hai să ne respectăm valorile. Domnul Manea, Dragușin a făcut hemoroizi pe bancă la Tottenham”, a declarat Alin Stoica, pentru sportpesurse.

„În România vine Manea și spune că Drăgușin e mai bun ca Chivu. Nea Manea, ăștia au câștigat Champions League. De aia zic domnul Manea, mai ușor cu astea. Fotbalul e pe valoare, nu pe vorbe. Cine e domnul Manea să vorbească despre Chivu, Bumbescu, Iovan? Să termine cu vrăjeala asta, vorba lui Pițurcă! Respectă, mă, campionii, valorile!”, a mai declarat Alin Stoica. 

Radu Drăgușin a fost transferat la Tottenham în iarna anului trecut, acesta fiind prezent pe terenul englezilor doar în șase partide. Mai mult decât atât, Drăgușin este, în ultimele șase meciuri, rezervă neutilizată.

Drăgușin continuă să dea tot ce e mai bun

Impresarul internaționalului român a declarat că deși Drăgușin nu este utilizat în meciurile oficiale, nu regretă că a ales campionatul Angliei: „Radu ce să spună? El se pregătește, dă 100% la antrenamente. Face tot ce depinde de el pentru a juca titular. Nu regretă! A fost alegerea lui. Și-a dorit Anglia. Știa că o să fie greu, dar mai avem răbdare un pic pentru că promisiunile au fost făcute mai mult pentru campionatul care urmează decât cel de acum.

Într-un fel, antrenorul ne-a spus că se va baza mai mult la anul pe el. Acum e în cursul campionatului, acomodare, am înțeles, dar, date fiind consecințele actuale, trebuie să aflăm și noi câteva lucruri despre cum gândesc cei de la Tottenham în privința lui.

Am semnat pe șase ani și jumătate. Dacă nu voiam să rămânem, nu semnam atât de lung. Viitorul lui e legat de Tottenham, dar contează și să fie într-un ambient în care să-i continuăm creșterea, nu să o oprim. El mai are mult de crescut", a mai spus Manea.

Conform agentului, despre Radu Drăgușin s-au interesat deja „foarte multe echipe”. „Din Germania, din Italia, de la echipe de top, să mă întrebe de situația lui, dacă ne gândim la un împrumut în vară. Bine, și din Turcia, dar am refuzat total.

Nu știu. Deocamdată, nu. Mizez pe faptul că Radu se va impune, mizez că a venit la mijlocul campionatului, când echipa era deja construită. Au fost și meciuri grele. Nu vedeți că de patru - cinci meciuri nu câștigă? E normal să primească și el o șansă”, declara impresarul lui Drăgușin, Florin Manea, despre situația lui Drăgușin.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?