Fotbal international Alphonso Davies va decide la vară dacă rămâne la Bayern, deşi clubul i-a dat ultimatum de 2 săptămâni

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Alphonso Davies este pe lista jucătorilor doriţi de Real Madrid, însă fundaşul canadian va decide abia în vară dacă îşi va prelungi sau nu contractul cu Bayern Munchen. Asta deşi bavarezii i-au dat un ultimatum fundaşului, care expiră în două săptămâni. 



”Este nedrept să-l atace pe Alphonso acum. Am fost aproape de a ajunge la un acord în urmă cu un an. Apoi a fost înlocuită întreaga conducere a clubului.

Nu am auzit nimic de la ei timp de șapte luni chiar dacă am încercat în acest timp să contactez personal clubul. Acum ne dau ultimatum și trebuie să reacționăm în două săptămâni pentru că Bayern este sub presiune și a durat mult să facă o nouă conducere?

Nu e corect. Este un contract foarte important în cariera lui Alphonso și ar trebui să luăm decizia fără să știm cine va fi antrenor în sezonul viitor sau cum va fi echipa.

De aceea credem că este nedrept să reacționăm la ultimatum. Vom decide cum să procedăm la sfârșitul sezonului, când va fi mai multă claritate”, a declarat Nedal Househ, agentul jucătorului, potrivit AS.com.

Bayern Munchen i-a propus lui Davies un nou contract, valabil până în 2029, cu un pachet salarial de 14 milioane de euro brut pe sezon.

Fundaşul stânga canadian doreşte însă un salariu de 20 de milioane de euro pe an şi, dacă nu va renunţa la cererile sale "ridicole", va fi pus în vânzare la finalul acestui sezon, cu un an înainte de expirarea actualului său acord cu Bayern, conform sursei citate.

Real Madrid îl curtează de mult timp pe Alphonso Davies şi ar putea profita de situaţie pentru a-şi asigura serviciile fotbalistului nord-american.

Bayern Munchen aşteaptă între 50 şi 60 de milioane de euro în schimbul jucătorului, în timp ce Real ar fi dispusă să plătească mult mai puţin de 50 de milioane de euro, adaugă Sky Sport, conform Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel