Superliga Romaniei Amenzi uriașe pentru Dinamo și UTA! Câte meciuri vor disputa acestea fără spectatori

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Partida dintre Dinamo București și UTA Arad, desfășurată pe 8 martie, s-a soldat cu o bătaie generală atât pe străzi cât și stadion între suporterii bucureșteni și cei arădeni. Meciul de atunci s-a jucat pe stadionul Arcul de Triumf din București și a fost câștigat de „câinii roșii” cu 1-0. Ultrașii celor două formații s-au încăierat, forțele de ordine intervenind pentru aplanarea situației. La peste două săptămâni de la incidente, cele două cluburi au primit pedepsele aferente.Sancțiuni serioase pentru cele două cluburi

Echipele de fotbal Dinamo București și UTA Arad și-au aflat sancțiunile după incidentele de huliganism și violență petrecute în urmă cu peste două săptămâni, la înfruntarea de pe stadionul Arcul de Triumf, meci încheiat cu scorul de 1-0, din ultima etapă a sezonului regulat. 

Înaintea meciului dintre cele două echipe, mai mulți membri din galeria fiecăreia s-au încăierat atât în afara stadionului, cât și pe teren. Sancțiunile au fost amânate în primă fază, dar Comisia de Disciplină a luat măsuri importante, în cele din urmă. 

Fără spectatori, dar și fără bani în buzunar

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât sancționarea celor două formații cu patru meciuri fără spectatori pe teren propriu, dar și acordarea a 100.000 de lei amendă pentru fiecare dintre acestea, potrivit informațiilor DigiSport.

Meciurile echipei bucureștene de pe teren propriu în play-out:

- Dinamo București - Petrolul Ploiești

- Dinamo - Poli Iași

- Dinamo - FC Voluntari

- Dinamo - UTA Arad

Meciurile formației arădene de pe teren propriu în play-out:

- UTA - FC Botoșani

- UTA - FC Hermannstadt

- UTA - Oțelul Galați

- UTA -  FCU Craiova

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel