Fotbal Analiza lui Andrei Nicolescu despre înfrângerea de la Sibiu: „Nu știu dacă suntem echipă de liga a doua!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agepres
Agepres

Andrei Nicolescu a analizat eșecul lui Dinamo de duminică seară, împotriva sibienilor. Acesta a realizat o serie de afirmații despre înfrângerea alb-roșilor pe terenul lui Hermannstadt, scor 3-0, lăudând suporterii echipei Dinamo.



„Suporterii lui Dinamo, adevărații campioni”

Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului de fotbal Dinamo București, a declarat că prestația echipei alb-roșii nu s-a aflat, nici pe departe, pe aceeași lungime de undă cu spectacolul și susținerea oferite de suporterii „câinilor”.

„Nu am înțeles nimic din meciul de ieri! Mă rog...am înțeles ceva! Am înțeles o lecție de caracter a galeriei noastre, că suporterii lui Dinamo sunt adevărații campioni și atunci când echipa se va ridica la nivelul suporterilor, vom fi și noi campioni! Cam asta am înțeles eu! [..] A fost o lecție de caracter - e singurul lucru pozitiv pe care l-am văzut aseară și m-a impresionat foarte mult lecția pe care au dat-o suporterii! [..] 4.000 [de suporteri] - și parte din stadion era cu noi... Din punct de vedere al susținerii, ei [jucătorii echipei Dinamo] au jucat acasă! Din punct de vedere al exprimării, cred că am jucat la 2.000 de km departe de casă!”, a declarat Nicolescu, pentru Fanatik.ro

Echipa Dinamo, de nerecunoscut

Andrei Nicolescu a susținut că nu înțelege ceea ce s-a întâmplat în cadrul partidei de ieri de la Sibiu, unde Hermannstadt a avut numeroase șanse de a înscrie, încheind tabela cu 3-0 împotriva alb-roșilor. „Sincer, n-am înțeles nimic din ce s-a întâmplat [..] cred că trebuie să mai analizăm un pic intern - nici nu știu să vorbesc despre un factor sau altul - dar aseară am fost de nerecunoscut, ăsta e adevărul! [..] La fiecare două minute, eram în pericol! [..] Totul a plecat de la capacitatea fizică de a câștiga dueluri - iar noi nu am avut nicio capacitate fizică de a câștiga dueluri! [..] Nu-mi dau seama! Eu am avut discuții premergătoare... n-am mai reușit să ajung la Sibiu cu echipa...și nu i-am simțit! Am avut doar discuții - din discuții, știți cum e! Câteodată, discuțiile sunt făcute așa...pe mine mă interesează orice detaliu de acolo! Nu pot să vă spun pentru că nu am fost în ultimele două zile, înainte de meci, cu echipa...ca să vă spun ce am simțit!”, a declarat acesta.

Alb-roșii, „fără vlagă” din cauza virozei?

Președintele clubului Dinamo a insinuat că prestația jucătorilor de duminică seară s-ar datora și unei viroze pe care mai mulți jucători ar fi avut-o în ultima săptămână: „[..] și nici nu știu dacă viroza aia care ne-a prins a afectat toată echipa... trebuie să vedem, trebuie să analizăm, pentru că... Chiar nu-mi dau seama ce s-a întâmplat! Dar n-am avut capacitatea să câștigăm niciun duel fizic și de aici pleacă cu totul și cu totul toate celelalte!”

„N-am văzut la nimeni din echipă această capacitate. Ceea ce înseamnă că toți au fost la același nivel psihic...de asta cred că, totuși, poate a fost o chestiune generată de acea viroză de la sfârșitul săptămânii trecute, începutul acestei săptămâni...”, a mai declarat Nicolescu.

Dinamo, în afara primelor două ligi de fotbal

Andrei Nicolescu nu s-a sfiit să declare că jocul arătat de fotbaliștii echipei sale nu s-a ridicat nici măcar la calitatea regăsită în afara celor două ligi de fotbal, dar și că jucătorii lui Dinamo nu au putut face față jocului sibienilor: „[..] dacă jucăm așa cum am jucat ieri, nici nu știu dacă suntem echipă de liga a doua...nu știu ce să zic! Sincer, și eu am avut impresia că-s două echipe din ligi diferite! [..] Niciunul dintre ei nu a fost capabil... iar faptul că, totuși, lecția asta pe care le-au dat-o suporterii...și mă miram: '- Eu știu, ca jucător, în momentul în care vezi ce se întâmplă pe stadion în jurul tău și vezi acel imbold pe care îl primești, te determină - cumva - această atitudine a suporterilor!' Dar am văzut, cumva, neputință fizică, din păcate!”

De asemenea, el a mai declarat că speră ca eșecul de duminică, pe care l-au încasat cei de la Dinamo la Sibiu, să fie doar o eroare temporară și ca formația sa să nu ajungă, la final de play-out, să fie dependentă de rezultatele altor echipe de fotbal, în contextul riscului privind retrogradarea în cea de-a doua ligă. „Sper să nu ajungem în ultima etapă să stăm cu calcule...Sper să fi fost un duș rece în adevăratul sens al cuvântului! Pentru că, așa cum știți, dușul rece întărește sistemul imunitar!”, a mai susținut Andrei Nicolescu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?