Fotbal Anamaria Prodan crede că Nicolae Stanciu va fi următorul român transferat pe bani mulţi. Mesaj pentru Drăguşin şi Moldovan

Data publicării:
Captură Youtube Tare de Tot
Captură Youtube Tare de Tot

Anamaria Prodan, impresară, crede că Nicolae Stanciu va fi următorul român care va prinde un transfer important. De asemenea, aceasta a avut un mesaj pentru Radu Drăguşin, transferat de Tottenham de la Genoa, şi Horaţiu Moldovan, transferat de Atletico Madrid de la FC Rapid. 



"Următorul fotbalist care va merge la o echipă mare și va juca - Cred că tot Stanciu. Dacă mă întrebi azi, fără niciun fel de modestie, tot Stanciu. El e singurul fotbalist care, oriunde a fost, în orice campionat din lume, a jucat și a fost campion. 

Singurul, nu cred că mai există așa ceva. La fiecare echipă a fost campion”, a spus Anamaria Prodan, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

Anamaria Prodan a avut un mesaj pentru Drăguşin şi Moldovan 

Radu Drăguşin a fost cumpărat de Tottenham de la Genoa pentru 25 de milioane de euro, stabilind un record al sumei de transfer în fotbalul românesc. De atunci, însă, a jucat doar câteva minute, intrând în trei partide pe final. 

Horaţiu Moldovan, pe de altă parte, a fost cumpărat de Atletico Madrid de la FC Rapid pentru 800.000 euro, însă de atunci nu a jucat niciun minut. 

"Acum, să știi că este foarte greu, din ce în ce mai greu. Și de asta eu am spus întotdeauna că un fotbalist trebuie să aleagă o echipă unde joacă, că degeaba îți treci în CV o echipă mare dacă tu nici măcar la dușuri nu intri cu jucătorii. Deci, un manager trebuie să gândească cu mare atenție cariera jucătorului.

Dacă va aduceți aminte, când a mers la Anderlecht, Stanciu a avut șapte oferte pe bani foarte mulți. Am stat de vorbă și i-am zis 'Gândește-te foarte bine ce vrei. Aici iei bani mai puțini, iar dacă te duci la Fenerbache iei de 5 ori mai mulți bani decât la Anderlecht'. 

Cam așa era raportul atunci. Iar el mi-a spus «Poate la Fenerbache nu o să joc, dar vreau să fac un stop la Anderlecht. Și de aici să cresc». Deci a fost o alegere fabuloasă. Și de bun augur pentru el. Putea să meargă să ia 2,5 milioane de euro la Fener, dar nu știu dacă juca .

Azi, Stanciu e singurul fotbalist care oriunde a fost, în orice campionat din lume, a jucat și a fost campion. E singurul. Și nu știu dacă a mai existat unul care să fie campion cu fiecare echipă la care a fost”, a spus Anamaria Prodan, conform GSP.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?