Stiri Anamaria Prodan lasă fotbalul pentru box şi devine promotor

Data publicării:
Captură Youtube Tare de Tot
Captură Youtube Tare de Tot

Anamaria Prodan a decis să devină promotor de lupte. 



”Dacă am făcut istorie în fotbal, voi face și în box.

Alături de Ronald, vom pune boxul profesionist la nivel de cinste. Alături de mine sunt prieteni dragi cu care vom colabora și cu siguranță vom aduce în fața dumneavoastră cele mai frumoase gale de box care au existat vreodată în România.Cei mai talentați boxeri vor merge pe drumul pe care Ronald Gavril a plecat acum mulți ani și a făcut istorie. A luat calea Americii în jocul profesionist”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru digisport.ro.

Ronald Gavril a cerut-o în căsătorie pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se poate căsători din nou, cu Ronald Gavril. Momentan, trebuie să finalizeze divorţul de Laurenţiu Reghecampf. 

”Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a transmis Anamaria Prodan.

Aceasta i-a transmis un mesaj şi lui Laurenţiu Reghecampf. 

”Mai avem niște mici lupte, sper să le închidem și pe astea. Fiecare are drumul vieții lui, nu avem nicio legătură, cumva încerc să îl conving că nu are nicio legătură copilul cu asta. Copilul trebuie să se dezvolte.

Este păcat că acest copil este minunat, se dezvoltă frumos, comunică frumos și merită să fie lăsat să fie văzut. Dumnezeu a așezat perfect, fiecare are tot ce și-a dorit vreodată. În familie la noi toată lumea e fericită”, a mai spus Anamaria Prodan.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel