Canotaj Ancuța Bondar, emoționată înaintea Olimpiadei de la Paris. Canotoarea mărturisește că nu se va bucura de mâncărurile tradiționale de Paste

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ancuța Bodnar și colegii săi din lotul olimpic de canotaj al României au participat la o acțiune de împădurire organizată de Federația Română de Canotaj și Regia Națională a Pădurilor Romsilva, în Pădurea Snagov.



Multe emoții pentru campioană

Canotoarea Ancuța Bodnar a declarat, marți, că ultimele teste înainte de Jocurile Olimpice, Campionatele Europene (25-28 aprilie) și Cupa Mondială de la Poznan (14-16 iunie), au o importanță aparte, întrucât, în acest fel, sportivele își vor verifica valoarea înainte de Olimpiada de la Paris.

„Încep emoțiile, dar până la Jocuri o să avem Campionatele Europene și Cupa Mondială de la Poznan. Sunt ultimele noastre teste înainte de Jocuri, unele foarte importante pentru că ne verificăm valoarea și puterea. Ele ne dau un semn clar pentru Jocurile Olimpice. Vrem să vedem cum suntem față de adversarele noastre, cum ne clasăm și care sunt timpii în momentul acesta”, a spus sportiva.

Fără bunătăți, de Paște. Canotorii ard caloriile prin activități de împădurire

Campioana olimpică, mondială și europeană la dublu vâsle a menționat că de sărbătorile pascale din acest an va avea restricții în ceea ce privește mâncarea. „O să mâncăm câte puțin din fiecare fel de sărbători, pentru că nu ne permitem să avem kilograme în plus înainte de Jocurile Olimpice”, a mărturisit aceasta.

Ancuța Bodnar și colegii săi au participat la o nouă acțiune de împădurire în Pădurea Snagov, organizată de Federația Română de Canotaj și Regia Națională a Pădurilor Romsilva.

„Ne bucurăm că putem să păstrăm tradiția în plantatul copacilor în pădure, pentru că este un lucru benefic atât pentru noi, cât și pentru mediul înconjurător. Este foarte important să respirăm aer proaspăt și curat. Mai ales că locul nostru de antrenament nu este departe de aici. Eu le transmit tuturor să planteze măcar un copac, pentru că peste câțiva ani se vor bucura de aer curat”, a afirmat Ancuța Bodnar, notează Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Canotaj




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel