Liga Campionilor Andre Onana: "Vrei să îmi spui că în 6 luni, cel mai bun portar din lume poate deveni cel mai slab? Nu cred asta!"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andre Onana, portarul lui Manchester United, le-a răspuns criticilor după seria de evoluţii mai puţin bune în tricoul "diavolilor roşii". 



”Sezonul trecut, lumea își amintește doar de cel mai bun portar din Champions League, dar în prima parte a sezonului am fost pe bancă. Și deja s-a uitat asta.

Acum nu trecem printr-un moment bun, sper ca lucrurile să se schimbe cât de repede posibil, dar criticile sunt bune pentru că la finalul zilei trebuie să te confrunți cu asta și e prețul pe care trebuie să îl plătești când ești la United, unul dintre marile cluburi ale lumii.

Când lucrurile nu merg bine, trebuie să se ia de tine (n.r. fanii). Așa cum am spus mereu, sunt pregătit și mi-aș dori să putem redresa această situație complet chiar acum. Trebuie să luptăm și să vedem cum vor fi lucrurile, dar criticile fac parte din viața mea. 

Vreți să îmi spuneți în 6 luni că cel mai bun portar din Champions League din sezonul trecut a devenit cel mai prost din lume? Nu... Când îmi văd cele 5-6 luni la United, nu sunt fericit cu mine, obișnuiam să fac mult mai mult, mai bine decât ce se întâmplă acum.

Am fost cel mai bun din Champions League, dar cum am spus, totul e temporar, am venit aici cu multă ambiție, mi-am dorit să câștig totul, lucrurile nu au mers bine, acum nu merg așa cum doresc, dar dacă ar trebui să vorbesc de sezonul meu până acum la United, nu sunt fericit", a declarat Andre Onana pentru Sky Sports

Andre Onana a venit la Manchester United de la Inter Milano, echipă cu care a jucat finala Ligii Campionilor sezonul trecut, pierdută, scor 1-0, contra celor de la Manchester City. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel