Superliga Romaniei Andrea Compagno "nu ar putea fi ignorat de Edi Iordănescu, dacă ar fi român". Condiţia ca italianul să fie golgheterul Superligii 2-3 ani la rând

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marcel Puşcaş, preşedintele lui FC U Craiova, spune că Andrea Compagno, atacantul celor de la FCSB, poate fi golgheterul României cel puţin 2-3 ani la rând, dar numai cu o condiţie. "Ca orice fotbalist, şi Compagno are nevoie de continuitate şi încredere. Pentru că încrederea este bună, şi dacă ţi-o dă antrenorul e bine venită, şi poate profita şi echipa de pe urma acestui lucru. Dar trebuie să fii puternic, şi să rezişti când nu ţi se mai dă încredere. Compagno a rezistat. Anul trecut, în septembrie-octombrie, m-a întrebat cineva despre el şi am zis că poate fi golgheterul României 2-3 ani la rând, cu o singură condiţie. Să fie uitat în teren. În primul an a fost uitat în teren de antrenorul de la FCSB, şi a dat goluri. Anul ăsta nu s-a mai întâmplat. Şi e altceva când eşti băgat în minutul 60, când eşti scos în minutul 45, când nu ştii dacă joci meciul următor. Compagno e un jucător atipic. Nu are o tehnică grozavă, dar e destul de inteligent încât să facă să nu i se vadă defectele. Are calităţi bune în careu, are simţul porţii, e bătăios, are un spirit colectiv foarte bun, e un băiat civilizat, chiar cult, pot să spun. Lucruri care se văd la interviuri, dar şi în teren. 

"Dacă ar fi român, Compagno nu ar putea fi ignorat de Edi Iordănescu"

E un jucător care trebuie exploatat şi de care poate profita orice echipă, inclusiv FCSB. După părerea mea, dacă ar fi de naţionalitate română, Compagno nu cred că ar fi ignorat de Edi Iordănescu la echipa naţională. În ceea ce îl priveşte pe Chiţu, mi se pare că a explicat selecţionerul, că nu se integrează cu colectivul, că are un joc nu ştiu de care... mă rog, e părerea lui Edi. Chiţu are 8 goluri, vreo 6 pase de gol. Nu a jucat mereu vârf, a fost pus în bandă ca să i se facă loc lui Blănuţă. Dar nu s-a descurcat rău nici de pe lateral, a dat pase de gol", a declarat Marcel Puşcaş la GSP Live

Andrea Compagno ar putea fi, însă, cedat de FCSB în această iarnă. Gigi Becali, finanţatorul echipei, a spus în mai multe rânduri că l-ar putea vinde pe atacant. 

”Compagno? Compagno poate să plece la orice club care va achita 500.000 de euro. Acesta este noul lui preț”, a precizat, sec, Becali, pentru digisport.ro.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel