Superliga Romaniei Andrea Compagno spune că românii vor să pară mai bogaţi decât sunt. "Dacă un român are 10 euro, dă 9 pe o maşină şi stă în chirie"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andrea Compagno, fotbalistul celor de la FCSB, susţine că în România există multă superficialitate. "În România este foarte multă aparență. Dacă te uiți în București, de fiecare dată când vin părinții mei sau o prietenă la mine, nu pot să creadă ce mașini văd aici. Ei cred că aici sunt prea mulți bani. E incredibil, deoarece imaginea este că România nu este o țară foarte bogată. Toți oamenii care vin aici spun că este la fel ca în Monte Carlo! Un român, dacă are 10 euro, își cumpără o mașină de 9 euro! Dar stă în apartament cu chirie. Vrea să arate altceva", a declarat Andrea Compagno pentru Fanatik.

Compagno a declarat că învaţă limba română, în semn de respect pentru români 

"Am încercat din primul moment să învăț. Este o formă de respect față de România pentru că mi-a deschis ușile. Nu am vrut ca ceilalți să înțeleagă italiană sau engleză. Am vrut să învăț româna și i-am întrebat pe colegi ce înseamnă fiecare lucru. Am învățat fără profesor. Doar o aplicație în engleză-română. Nu înțelegeam la început când vorbea domnul Adrian, pentru că el vorbește foarte repede și era puțin greu pentru mine", a mai punctat fotbalistul. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel