Superliga Romaniei Andrea Compagno vine cu o replică acidă pentru Mihai Stoica, la două luni de la transferul în China

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andrea Compagno, vârful italian transferat în China de la FCSB, i-a răspuns lui Mihai Stoica, după ce în februarie managerul FCSB spunea că italianul nu joacă fotbal din pasiune. 



”Nu mi-a plăcut ce am văzut în acea perioadă în care mă transferam în China, cu unul din club (n.r. MM Stoica) care să facă o declarație care în fotbal nu se vede vreodată.

M-am gândit dacă să răspund sau nu. A vorbit de un băiat venit de jos, cu multe sacrificii și fericit pentru hotărârea luată. Plecat de la un salariu de 400 de euro pe lună în liga a patra italiană…

Eram fericit pentru decizia luată din punct de vedere sportiv și financiar și nu merita ca un director să apară cu acea declarație să spună ceea ce a zis. Și pentru relația pe care am avut-o tot timpul cu el, dar asta e.

Sunt sigur că nici lui nu i-a plăcut ce a spus. A fost ciudat. Pentru relația pe care am avut-o. Când am devenit tată am primit mesaje de la toți, dar de la el  nu.

Mi-a părut puțin ciudat. Nu știu cine e acest personaj. Cel cu care am avut relația timp de doi ani sau cel care nu a așteptat nicio zi după ce am plecat pentru a face acea declarație contra mea?! Oricum, tata mi-a spus că în activitatea mea voi da de fel de fel de oameni", a declarat Andrea Compagno în podcastul Templul Sportului, moderat de Gabi Safta. 

Compagno spune că Pintilii i-a promis o medalie de campion 

"Din primul moment mi-au transmis că-mi vor păstra și mie o medalie de campion. De asta m-a asigurat Pintilii. Este însă o problemă de logistică. Noi terminăm campionatul abia în noiembrie. Nu e trofeul meu.

Ca regulament știu că fac parte pe listă, că probabil am jucat mai mult decât alții de ecolo din lot, dar titlul a fost obținut de ei.

Am făcut parte din echipă numai la început, iar play off-ul este cu totul alt campionat. Mă bucur pentru ei toți, pentru galerie. De când am plecat știam că vor fi campioni” , a mai spus atacantul.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?