Fotbal Andrea Mandorlini se întoarce la CFR Cluj, după plecarea lui Adrian Mutu. Italianul a fost surprins pe aeroportul din Cluj

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După eșecul suferit marți seară în sfertul de finală al Cupei României, Adrian Mutu a decis să se despartă de clubul clujean. În câteva ore de la decizia acestuia, CFR Cluj i-a găsit înlocuitor antrenorului, chiar pe predecesorul său, italianul Andrea Mandorlini. 



Un nou mandat în Gruia, pentru Mandorlini

Jucătorii Corvinului Hunedoara au oferit un spectacol uriaș pe stadionul „Michael Klein”, marți seară, în fața echipei CFR Cluj. Reprezentanța celei de-a doua ligi de fotbal din România a încheiat primul sfert de finală al Cupei României cu un usturător 4-0, determinând sentimente puternice pe banca din Gruia. Antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu, a susținut, la declarațiile de după partidă, că va oferi mai multe detalii privind hotărârea de a se despărți de clubul ardelean în cadrul zilei următoare. Așadar, în cursul zilei de astăzi, 3 aprilie, „briliantul” a decis să părăsească CFR Cluj, după ce s-a declarat „umilit”, în urma partidei cu echipa condusă de Florin Maxim.

Neluțu Varga nu a stat mult pe gânduri și a decis să întreprindă o întâlnire cu Andrea Mandorlini, fostul și, cel mai probabil, viitorul tehnician al echipei clujene. Se pare că italianul a fost păstrat în cadrul clubului și în perioada în care Mutu a fost antrenorul echipei, astfel că o preluare a conducerii CFR-ului nu este deloc imposibilă.

Mandorlini a fost surprins pe aeroportul din Cluj. El a fost întrebat despre circumstanțele unui nou mandat la CFR Cluj, el declarând scurt, că „Nu mai e nimic de zis!”

Italianul Andrea Mandorlini a fost antrenorul celor de la CFR Cluj timp de 27 de meciuri, în ultimul mandat la clubul clujean.

Mutu s-a simțit umilit, după meciul „penibil” al CFR-ului din sferturi

Adrian Mutu a declarat că eșecul echipei sale de astăzi nu trebuia, în nicio circumstanță, să se întâmple: „În seara asta am fost penibili, n-aș vrea să găsesc scuze că am jucat în 10 oameni, că mi s-au accidentat Mogoș și Camora, nu! Nu asta e important...Azi echipa trebuia să joace în 10 la fel, că jucam împotriva unei echipe din liga a doua...Trebuia să joace și fără antrenor pe bancă. Trebuia să joace indiferent de ce se întâmpla...Am avut o problemă de atitudine și abordare... Nu am ce să spun mai multe, e un meci fără istoric...”, a declarat Adrian Mutu după meciul dintre CFR Cluj și Corvinul Hunedoara, scor 0-4.

„Mă gândesc și mâine voi anunța ce decizie iau...clubului. Eu unul, în momentul ăsta, mă simt umilit. Nu se poate așa ceva...Mă simt umilit!... Nu cred că aș putea să-i iert pe băieți după acest eșec, mai ales că era foarte important pentru club... Când văd că nu se respectă culorile unui club și nu se respectă ce spun eu, nu am puterea să iert! [..] O să mă gândesc în seara asta bine și mâine dimineață voi anunța clubul ce se întâmplă.”, spunea Mutu, la finalul partidei din sferturile de finală ale Cupei, înainte de a lua decizia de a se despărți de clubul ardelean.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?